Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vajon ennyire rossz vagyok?...

Vajon ennyire rossz vagyok? Nem bírom tovább :' (

Figyelt kérdés

Pletykálnak rólam sok rosszat, holott soha senkinek nem ártottam !

Akkor szüleim azt beszélgették, hogy mostanában egy olyan volt osztálytársammal megyek bulizni, aki félig cigány, mert, hogy biztos a többi osztálytársam nem áll velem szóba, aki fehér.

Van egy csomó barátnőm, akik fehérek... és a szüleim pont azt a 2 embert mondták (akikkel én alig beszélek és osztálytársaim), hogy miért nem vagyok velük, aztán arra jutottak, hogy velem nem állnak szóba.. Egy ilyen lánnyal. Már nem bírom. :@

2010. márc. 28. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez játszódott le, így nőttem fel. Nehéz, e bírnod kell, nem tehetsz semmit. A szüleid megvetnek, ugyanakkor nem tudod miért...Keress fel 1 pszihológust, hátha ő tud segíteni, engem nyugtatókkal nyomtak, mert már kikészültem, többször öngyilkos is akartam lenni, csak nem sikerült.A pszihológus valamennyire rendbe hozott-valamennyire
2010. márc. 28. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy hülyék és ne feltételezgessenek csak semmit arról, amiről nem is tudnak semmit.
2010. márc. 28. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Mondjad nekik hogy hinni a templomban kell.
2010. márc. 28. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:
De hogyan menjek el pszichológushoz, hogy ne tudják meg?
2010. márc. 28. 15:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyik legjobb barátnőm is nagyon haragszik rám, mert nem tudtam megcsinálni egyik délután a haját, pedig szóltam neki, hogy mégsem tudok menni. Elvileg sírt, és most is mindenki engem okol, hogy miért kellett átbaszni. Sírok egésznap állandóan :'( Szüleim meg : takaríts, takaríts ! Mindent megkapok az igaz, szerintem itt lett elrontva az egész ! Anyám is állandóan kiabál apróságokért, elmond engem mindennek.. apa meg mellette áll, ő is velem ordít. :'( :'(
2010. márc. 28. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen érzékeny. Ha neked van igazad, állj ki az igazadért. Ha nincs, fogadd el hogy ordítanak veled. Lehet hogy túlzás az ordibálásuk, ez van, senki sem tökéletes.
2010. márc. 28. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menny az iskola pszihologus hoz. A mi iskolánkban nagyon jó megbízható és ingyenes és a szüleid se fognak róla tudni
2010. márc. 28. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!