Ti hány évesen költöztetek el otthonról?
Még nem költöztem el.
18 eggy honap mulva 19/ L
Mármint hogy hány éves kifiú voltam, amikor megerőszakoltak?
Vagy említek más tényezőt is: pl hogy hogyan él vissza hatalmával egy szadista, pszichopata szülő? Vagy netán kettő, akik megteremtik kifelé az ellenkező látszatot?
Hány éves koráig tartják sakkban a gyermeküket? 20? 30? 40? 50 éves koráig? Amíg élnek a szülők, addig? Addig rontják a földi levegőt KORRUPT, bűzlő, romlott, aljas lekükkel?
Nem haragszom rájuk, se senkire - bár olykor dühös lehet az ember,
nem tanácsos elnyomni. Én csupán tárgyilagosan megírtam a valóságot.
Kedves kérdező: tudom, hogy jó szándékú a kérdésed, de ha már a sokféle életről érdeklődtél: ahány sors annyiféle válasz a kérdésedre. Ugyanis látszólag egyértelmű a kérdésed, de ez egyes esetekben erősen sorsfüggő, hiába a remek önálló képességek, szabad akarat.
Legyél akármíly ügyes önmegvalósító, ha sakkbban tartanak egy kínzókamtában, vagy egy szadista börtönben.
Egy embrió, egy csecsemő, sőt, egy kisgyermek se tehet arról, hova született, és mik érik őt, és hogyan tartják sakkban továbbra is. Eleve kiszolgáltatottsága is születhet, nem is akármilyenbe, és ki tudja, meddig kényszerítik erre akár közvetett módon... Főleg ha kisgyerekkorától súlyosan manipulálják, kényszerítik trükkösen erre-arra...
Ez persze egyfajta verzió arról, mennyire múlik az illetőn saját magán az élete, és milyen tekintetben. Egyébként köszönöm a kérdést, legalább evvel is növeltük az elképzelhető (amúgy helytálló) válaszverziók számát.
Nem azért írtam erről, hogy sajnálj, hanem mert kíváncsi voltál sok féle életűre, élethelyzetűre. A hozzászólásom oka: hogy intellektuálisan megértse, elemezze ki saját magának (jó szándékal), aki akarja. A trollokra meg tojok, bár izmosíthatnak persze. :)
#5 ez durva, sajnálom.
én 20 voltam.
Előző, köszi az együttérzést,
de nem ezért fogalmaztam meg a hozzászólásom,
ahogy meg is említettem a végén:
"Nem azért írtam erről, hogy sajnálj"
Indoklásként írtam egyes nehézségeimről, nem sajnálatért.
A megoldási lehetőségek meg ilyen esetekben sok tényezősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!