Mit gondoltok erről? Kiegészítés lent.
Figyelt kérdés
Minden egyes nap sírok az miatt, mert nekem hiányzik Michael Jackson. Szomorú vagyok. Néha már meg is akarok halni.
De mikor ezt itt olvastam... Nem tudom. Nekem ez a Dave Dave dolog nem nagyon hihető, de a zenéje visszafelé. Benne az üzenet...
Meg a 2040-es rakéta! 2009+6+25 tényleg annyi!
Meg a gyerekek...
A szőke nőben nem hiszek, szerintem csak egy családtag aki hasonlít vagy nem tudom. De annyira nagyon félek. Értitek? Nagyon félek, hogy mi lesz 2040-ben... Meg most mi lett életem szerelmével??? Annyira rossz nem tudni, hogy meghalt, vagy él...
Segítsetek kérlek, nekem ez rettenetesen nehéz!
Előre is köszönöm.
2016. jan. 23. 06:53
1/1 anonim válasza:
Ezek teljesen normális tények. De nem igazak. Michael meghalt, mint John Lennon, Elvis Presley. Rengeteg embet van, aki ilyen dolgokkal foglalkozik, kitalál idióta lehetetlen tényeket. Ha jobban belegondolsz, attól még, hogy az egyik lánya nem sírt a temetésen? Lehet, hogy olyan fájdalom volt a szívében, amit sírással se tudott volna kimutatni. Gondolj bele, látta ahogy apja minden nap nyugtatózza magát. Elhiszem; hogy ez neked sok. Ezek az emberek akik ezeket kitalálták, direkt az ilyen rajongók lelkére pályának, és hogy bedőljünk nekik. Szerinted a terroristákat hogy veszik be egy szervezetbe? Bemondanak neki butaságokat, és elhiszi. Fáj, hogy meghalt egy a sok tehetség közül, de ezzel már tudni kell élni. Tudod, milyen jó érzés lenne, ha látnám John Lennon-t énekelni? Vagy Freddie Mercury-t, ahogy a tömeggel énekel? Ők már mind itthagytak minket. De az emlékük, ami sose hal meg. Szóval ez a cikk egy jó átverés. Nem szeretnélek lelombozni, de néha az igazság nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!