Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok az életfelfogáso...

Mit gondoltok az életfelfogásomról?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok ,fél éve nem iszok alkoholt és fél éve nem is cigizek már,ezt megelőzően rengeteget ittam és cigiztem plusz gyógyszereztem és kipróbáltam a drogokat is.

diszkóba szórakozó helyre soha nem jártam ,barátnőm soha nem volt és nem is beszélek nőkel elkerülöm őket,nem tűröm meg őket magam körül ,nem igazán értem őket .

rosszul érzem magam az emberek közt csak füllhalgatóval megyek emberek közé.

miért vagyok ilyen ,és miért nem élvezhetem én is az életet a bulikat a nőket mint más

2015. aug. 23. 18:55
 1/6 anonim válasza:
Igyál egy kicsit és jobban fogod élvezni a társaságot! :)
2015. aug. 23. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:
próbáltam nem ment
2015. aug. 23. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt csak te tudhatod. Gyozd le a tomegiszonyt es vagj bele az elet habos tortajaba. Minden rajtad mulik.

Ha zavar, amilyen vagy, valtoztass.

2015. aug. 23. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:
nem zavar vagy nem is tudom én is szeretnék kefélni de valahogy nem megy úgy mint másnak nálam lassabban mennek a dolgok és érzelmek is kellenek hozzá mások meg kefélnek fűvel fával nem értem erre hogy képesek
2015. aug. 23. 19:08
 5/6 anonim válasza:

Te milyen drogokat szedtél??

Rivót??

2015. aug. 24. 14:28
 6/6 justaboutto ***** válasza:
Szerintem azért zárkóztál be ennyire mert te sem tudod még igazán ki vagy, és csak az elvárásokat látod, félsz attól, hogy megvetnek az emberek azért aki vagy. Sajnos ezen nem lehet változtatni, de meglehet tanulni nem foglalkozni mások véleményével. Használd ki az egyedüllétet, gondolkodj az életeden és azon, hogy te milyen ember is vagy. Mindenkinek van egy ilyen időszak az életében, valószínüleg neked most jött el az, hogy megismerd önmagad aztán pedig elfogadd, hogy nem vagy átlagos. Sok sikert :)
2015. aug. 26. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!