Van itt olyan, akinek gyerekkori csúfolódás, erőszakoskodás miatt felnőtt korában problémái lettek?
Figyelt kérdés
Nektek milyen az életetek? Mennyire tudtok teljes életet élni? Mennyire befolyásolja az énképeteket az, amivel korábban csúfoltak? Szívesen beszélgetnék sorstársakkal.2016. jan. 21. 01:09
1/1 anonim válasza:
Engem a csöndességem miatt csúfoltak, nagyon visszahúzódó voltam. A súlyomért is piszkáltak, nagyon vékony voltam.
Jártam pszichológushoz depresszió miatt, azóta már nem vagyok olyan visszahúzódó.
A súlyommal azonban most sem vagyok kibékülve, már "rendes" súlyom van, mégis kövérnek látom magam és folyton fogyózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!