Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érezhetem kellemetlenül...

Miért érezhetem kellemetlenül magam amikor be kell mennem a településem központjába?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosban lakok, nem túl nagy hely ahol nagyjából mindenki ismer mindenkit. Vannak akik nincsenek túl jó véleménnyel rólam, sokan meg esetlennek, töketlennek tartanak itt. Szóval elég kellemetlenül érzem magam ha be kell mennem oda ahol sok ember van, pedig azért biztos nem mindenki tudja ki vagyok. Mégis úgy érzem mindig, hogy mindenki hülyének néz, leégetem magam már a megjelenésemmel.

Lehetne valamit kezdeni ezzel az érzéssel?

2016. jan. 18. 09:26
 1/3 anonim válasza:
Elmondom, hogy mit kell tenned, hogy ne nézzenek hülyének: Mikor belépsz az épületbe, csinálj úgy, mintha rodeóznál, kezeddel lasszózzál, és vonyíts, közben ugrálj és forogj körbe-körbe. Vagy állj négykézlábra, és ugass! Mindenki full értelmesnek nézne. Te lennél a falusiak kedvence!
2016. jan. 18. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A te falud te van bunkó cigánnyal, az a baj. Menj el onnan a francba. Egyáltalán egy bunkó falusi miért nézi a másikat bunkónak, nem is értem.
2016. jan. 19. 16:53
 3/3 anonim válasza:

Ez ugyanolyan mint a sitt, barátom. Legközelebb amint belépsz a kocsmába, üsd ki a legkeményebb vagy a leghangosabb csávót- egyből meglesz a Riszpekt.

De kérdés, hogy vágyol-e ilyenre... :)

2016. febr. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!