Mit szeretnék valójába? Mit érzek? Tanácsra van szükségem.
Szia! :)
Az elsőnek igaza van ... inkább a sajt korosztályodban keresgélj :| .. ""eggyiköjük sem esett át ezen"" először is biztosan át estek valami hasonlón csak ők gyorsan talpra álltak vagy jó képességekkel áldta meg a sors őket ..másodszor is gondolkodj el azon miért vesznek veled össze és miért szidnak vagy hogy hogyan tudnál változtatni (hogy hogyan kedveljenek jobban stb) .. ha ez nem megy akkor hagyd őket ott a fenében és keres olyanokat akik tényleg kedvelnek és szívesen vannak akár órákat is a társaságodban .. beszélgetnek veled érdeklődnek felőled.. így akár elmehettek olyan helyekre (együtt) (""Nagyon lusta lettem és nincs semmi amitől úgy kedvem lenne"" akkor majd így lesz kedved :D) pl.. ha szereted a rockot akkor elmész egy rockmusikshopba vagy koncertre .. vagy ha a művészeteket akkor színházba vagy múzeumba ... találd fel magad ott találkozhatsz olyanokkal akik "olyanok" mint te .. és igy egyre több olyan ember fog körbe venni aki igazán kedvel és akár még párt is találhatsz magadnak ha arra vágysz ;) (SAJÁT korosztályodban :D) ... régebben én is otthon ültem egész nap gépeztem 120 kg voltam és senkibe se bíztam és csak teltek és teltek a napok aztán elhatároztam hogy igazi rendes megbízható Barátokat szerzek és rendes jó életet.. ami tele van izgalommal .. :D ... mondhatjuk hogy sikerült (80kg vagyok edzésekre járok és jó barátaim is vannak mostmár) .. olyan helyekre mentem ahova én akartam és találkoztam olyanokkal akikkel már régen kellet volna :') .. az elején nehéz volt .. volt hogy kinevettek gúnyoltak stb .. de nem érdekelt egyik fülön be.. másikon ki .. csináltam amit kellet és meg lett a gyümölcse.. szóval kapd össze magad te is és tedd rendbe az életed hogy te is boldogan élhess és ami a legfontosabb mindig nézd a JÓT IS .. NE CSAK A ROSSZAT ... ;) SŐT A ROSSZRA NE IS FIGYELJ AZ CSAK LEGYENGÍT.. mint mondtam inkább a JÓT nézd... Előre Is Sok Sikert ;3 ...
kérdező komolyan saját magadnak kommenteltél? :D
am kedves volt veled mint egy emberrel ha kis gyerek már nem is vagy de még gyerek vagy ő meg lassan felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!