Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! A lentiek apján mi a...

Lányok! A lentiek apján mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Minek tartottok? Gusztustalannak, cikinek, taszítónak vagy minek?

"Jelemzőim":

edig kizárólag prostikkal voltam (9el)

rossz vagyok a szexben

nem vagyok izmos, nagyon vékony vagyok, ráadásul verekedni sem tudok

udvarias és félénk vagyok

annak elenére, h prostikhoz járok romantikus vagyok

Ezek alapján mi a véleményetek rólam?

Ne értsefélre senki, nem barátnőt keresek, csak érdekel a véleményetek.

20f

2010. márc. 26. 09:26
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, értem mit mondasz, és sztem sikerült félreértenünk egymást. :D

Nem a csajozáshoz mondtam, hogy szedjen fel magára pár kilót "erősebb kutya b*sz" alapon, hanem önbizalmat ad neki, ha tudja magáról, hogy erős, meg mer nyilni mások elött, és amiatt sem fog aggódni többet, h megverik a diszkóban, vagy akárhol. Igaz, egy 120 kilós ürgét is meglehet, de nyilvánvalóan nehezebb.

Egy önbizalomhiányos ember attól nem lesz kevésbé önbizalomhiányos, ha csak mondják neki, hogy ne legyen az.

Kell valami, amit lát magán, ami vitathatatlanul értékes tulajdonság, vagy valamilyen nagyobb dolog, amit véghezvitt, és amire büszke lehet.

2010. márc. 30. 15:38
 32/32 A kérdező kommentje:

még mindig nem hiszek abban amit mondtok...

lányoknál sokkal erősebben élnek az ösztönök (méghogy ha ezt tagadják is pl: anyai ösztön)és van egy olyan igény amit kb annyival lehet megfogalmazni, h aki mellettem van (tehát a pasim) az legyen erős, legyen hatalma, legyen pénze stb...

szóval kösz az edigi válaszokat...inkább maradok továbbra is a prostiknál

2010. márc. 31. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!