Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! A lentiek apján mi a...

Lányok! A lentiek apján mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Minek tartottok? Gusztustalannak, cikinek, taszítónak vagy minek?

"Jelemzőim":

edig kizárólag prostikkal voltam (9el)

rossz vagyok a szexben

nem vagyok izmos, nagyon vékony vagyok, ráadásul verekedni sem tudok

udvarias és félénk vagyok

annak elenére, h prostikhoz járok romantikus vagyok

Ezek alapján mi a véleményetek rólam?

Ne értsefélre senki, nem barátnőt keresek, csak érdekel a véleményetek.

20f

2010. márc. 26. 09:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A normális felfogású lányok például járnának olyan sráccal,

mert a verekedést elítélik és talán nem is tudom szeretik a fiút? Elképzelhetetlen?

Fordítva a kérdés. Jársz egy lánnyal akit nagyon szeretsz, mert bájos, kedves és az egész lénye megfogott egy tünemény a kis csaj, DE néhány bunkó,tahó pics@ barátnője leszeretné járatni előtted és megrugdalják vagy mit tudom én lejáratják előtted akkor kiszeretsz belőle és azt a lányt választod, aki még valami kőbunkó módjára "én vagyok az erős, enyém a "zsákmány" viselkedik a kőkorszakból? Nem. Hanem a lány mellett maradsz, mert szereted őt és nem vagy állat, hisz ha testi erő dominálna számodra és a legerősebb nőt választanád az nagy szegénységi bizonyítvány lenne számodra. Nincs érzelem. szóval, ha a lány nem normális és azt élvezi, hogy téged megaláztak,megvertek,lejárattak és inkább kőbunkót válassza( normális ember nem így csajozik csak a seggparasztok) akkor a csak egy ribanc nem pedig nő ergo nem kár érte. Azért a normálisabb lányok támogatnának és megértenének téged a tahót meg elítélné. Azért mert tahókám tárgynak tekinti a csajt a nősténynek akit ő megszerezz majd és hidd el ha téged leüt akkor már a csajt is megerőszakolja ha tetszik a csajnak ha nem. Akinek ez menő annak lelke rajta vagy a csaj is egy álladék. Nem szabad innen kiindulni.

2010. márc. 29. 20:06
 22/32 anonim ***** válasza:

Miért ha járnak a Béluval mondjuk aki egy erőcsávó, szerinted azt ki nem veri meg? Ki nem szarja le?

Mint írtam mindenkit meg lehet törni. Haverok + menő.

Oda mennek aztán annál jobban lealázzák izmos barátunkat minél nagyobb darab( vagy a csajok szerint a barátjuk a legnagyobb és legerősebb ember a földön? Nem tudtam, hogy herkulessel járnak:D) Szóval nem garancia az sem..sőt nagyobb szégyen, ha megverik. Neki is és a csajnak is.

A csajon utána még végig is mennek páran, mert beképzelt volt a barátjára. Nem mondom, hogy ez mindennapi eset de semmire nincs garancia, bárkivel előfordulhat független, hogy mekkora. Persze a tinik még azt hiszik a Józsi a menő mert sok haverja van + hívom az uncsimat + ismerem ezt + azt...ez csak duma duma duma. Élesben meg összeszarják magukat...főleg ha policia jön vagy az ukrán maffia. szóval ne frusztráljon ez a gyenge vagyok hülyeség és bátran csajozzál, mert te is ugyanannyit érsz mint más ember.

2010. márc. 29. 20:13
 23/32 anonim ***** válasza:

Szedj fel még egy utolsó prostit, hogy meglegyen a 10, az olyan szerencsés, kerek szám. (Vagy ne szedj fel)

Aztán szedj magadra pár kilót, mert azért mégis jobb, ha megtudod magad védeni,(attól függetlenül, hogy a csaj nem hagyna ott emiatt) ha kell, és még önbizalmat is ad.

Meg vegyél innen ha gondolod egy kést, fő a biztonság.

Aki meg itt írta előbb, hogy a rendőrség így meg úgy, annak üzenem, hogy a magyar rendőrség egy LÓF*SZ.(tapasztalat, méghozzá többszöri) Itt senki nem véd meg téged, magadnak kell.

[link]

2010. márc. 30. 11:56
 24/32 anonim ***** válasza:
Aztán menny csajozni.
2010. márc. 30. 11:56
 25/32 anonim ***** válasza:
Méghozzá bátran.
2010. márc. 30. 11:57
 26/32 anonim ***** válasza:

""magyar rendőrség egy LÓF*SZ.(tapasztalat, méghozzá többszöri) Itt senki nem véd meg téged, magadnak kell.""

Erre csak annyit tudok mondani, hogy verjél engem össze és majd megtudod mennyit ér a magyar rendőrség a saját bőrödön fogod tapasztalni amikor bevisznek a zsaruk:)))Pláne ha ismerlek is mondjuk suliból vagy a környékről akkor ma

2010. márc. 30. 12:10
 27/32 anonim ***** válasza:

Bocsánat hamar ment az enter.. szóval:

""magyar rendőrség egy LÓF*SZ.(tapasztalat, méghozzá többszöri) Itt senki nem véd meg téged, magadnak kell.""

Erre csak annyit tudok mondani, hogy verjél engem össze és majd megtudod mennyit ér a magyar rendőrség a saját bőrödön fogod tapasztalni amikor bevisznek a zsaruk:)))Pláne ha ismerlek is mondjuk suliból vagy a környékről akkor majd meglátnád mi lenne a szankciója a keménykedésnek. Egyébként nem a gettóról beszélek, nem cigány telepen meg lepukkant környéken kell mászkálni.

Kedves kérdező te pedig bízzál magadba és szard már le ezt az erős vagyok-gyenge vagyok baromságokat.

2010. márc. 30. 12:14
 28/32 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy ismered azt, aki belédköt?

Egyébként meg nem szokásom másokat basztatni. Én az önvédelmet mondtam, nem azt, hogy "he, én vagyok itt a keménycsávó..." Hiába jelented fel, v csinálsz vele bármit, attól még megverhet, mint a sz*rt.

2010. márc. 30. 13:33
 29/32 anonim ***** válasza:

Igazad van, megverhet mint a szart...sőt, lehet az intenzívre kerülök, ahol az életemért küzdenek majd.Ezt senki sem vitatja. Csupán azt szeretném érzékeltetni, hogy ne hogy már itt kiforduljunk magunkból és azt képzeljük, hogy aki gyengusz az már nem is csajozhat, mert izomemberek, megvernek, stb. Nem az állatvilágban élünk és ilyen alapon bárkibe beleköthetnek a kigyúrt, magas emberbe is. Vagy a kigyúrt magas ember másik 100 kigyúrt magas emberrel sétál az utcán? Nem. Aztán rámennek 4-5-en és úgy megverik, hogy összeszarja magát.

Az élet nem a Rambo 4 emberek. Izmos vagyok megvédem magam...stb ja én meg a háború istene vagyok:D Ergo bárkivel előfordulhat amit a kedves kérdező élénken rávilágított a vékony, gyenge emberekre---amiből kifolyólag kevesebbnek,gyengébbnek érzi magát és nem mer csajozni, mert nem tartja magát méltónak hozzá. Ez baromság. Mindenkinek joga van csajozni. Nincsenek előjogok ez nem a középkor pl Józsi erős övé a csaj, ha józsinak nem kell akkor a tiéd lehet...hát egy nagy büdös lóf@szt. Érted mit akarok mondani?

2010. márc. 30. 14:59
 30/32 anonim ***** válasza:

Marian Cozma pl kis ember volt? Vékonyka? Esetlen?

Mi is történt vele?

Na ugye.........

Ennyit a testalkat és a védelem fogalmáról.

Kérdező, csajozzál nyugodtan.!!!! Ennyi erővel félhetsz a gyomorráktól is annak is annyi az esélye mint hogy szarrá vernek az utcán a barátnőd előtt.

2010. márc. 30. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!