Ha forró vizben zuhanyzom és utána hírtelen hideggel akkor elájulhatok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 22:02
3/11 anonim válasza:
én azt hallottam h megállhat a szíved..
4/11 A kérdező kommentje:
miért lennék terhes?
2010. márc. 25. 22:16
5/11 anonim válasza:
Mert a dilatációtól (hideg, meleg váltakozás hatása anyagokra) a hüvelyedben lévő, "más alkalmakból" visszamaradt sejtecskék a petefészkedhez vonulhatnak és kész a baj.
6/11 anonim válasza:
kész a baj XD XD
am rossz kategóriába van a kérdés
7/11 anonim válasza:
Én minden reggel lezuhanyzom hideggel a forró víz után, és még nem vagyok terhes. Vagy sperma is kell hozzá?
8/11 A kérdező kommentje:
éles aggyal áldott meg az isten titeket az tuti.
2010. márc. 26. 13:15
9/11 anonim válasza:
bassz*tok meg itt aztán qrva nagy agyzsenik vannak..-.- különben abba van valami hogy elájulhatsz , meghalhatsz, mert egyik ismerősöm ki jött nyáron a meleg vízből és egyből fejest ugrott a mélybe és kész..:S ott élesztették újra ugyanígy van ha felhevült testtel mész hideg közegbe de csak ha hirtelen;)
10/11 anonim válasza:
Szerintem NE csináld. Ez ugyanolyan mint az, hogy nyáron napozás után, felhevült testtel nem szabad beugrani a hideg vízbe mert megállhat a szíved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!