Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ilyenkor elájulhatok?

Ilyenkor elájulhatok?

Figyelt kérdés
Ha pl a suliban valami előadás van és állva kell néznem, vagy sokáig a melegben állok, elkezdek szédülni, folyik rólam a víz, kifehéredek és fáj a hasam. Nemrég történt velem, hogy a mozi előtt álltam kabátban, és meg kellett várnunk, amíg elkezdődött a film, amit a barátnőim néztek-vagyis nem is mi néztük- és ott álltam, az utóbbi tünetek jelentkeztek, le akartam ülni, minden bajom volt, a végén már kiabáltam a barátnőmmel, hogy induljunk már el, mert nem akarok összeesni. Amikor elindultunk elvesztettem a látásomat,nem láttam egyáltalán, később csak nagyon homályosan, mintha kancsalítottam volna, de csak mentem előre. A tünetek közben előjöttek, a lábam remegett, nem éreztem. Később újra láttam, utána a hallásom volt nagyon rossz. Bedugult a fülem. Jött egy ismerősünk szembe, csak azt láttam, hogy mozog a szája, de nem hallottam. Kint levetkőztem a 6 C°-ban rövidujjúra, a barátnőm didergett, belőlem meg csavarni lehetett a vizet. Még mindig hófehér voltam. Aztán ittam egy kis kólát, visszajött a színem, de még mindig elég ramatyul voltam egész úton hazáig. Egyszer rázott a hideg,másszor megsültem. Anyu szerint ilyenkor leesik a vércukrom. Ez igaz, de miért mindig ilyen helyzetekben? Már kisebb koromban is volt ilyen, akkor boltban voltunk és azért ki kellett ülnöm a bolt elé.Még a pénztárban dolgozók is páran kijöttek hozzám,hozták a vizet,meg karamellát,amitől visszanyertem a "vércukromat". Arra lennék kíváncsi, hogy ettől akár el is ájulhatok? 14/L
2009. dec. 28. 17:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el orvoshoz! valószínűleg nincs komoly betegség a háttérben de mégiscsak jobb, ha megnyugtatnak...

Ha nem találnak szervi okot, akkor én pánikra tippelnék, de nehéz ezt így látatlanba megmondani.

Éreztél halálfélelmet, szorongást... ilyesmiket?

2009. dec. 28. 17:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy sokan vannak így, hogy ha sokáig kell álldogálniuk, akkor rosszul lesznek... De ez a mozis eset szerintem több annál...
2009. dec. 28. 17:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
elájulhatsz aham. nekem is többször volt már ilyen, de csak egyszer ájultam el. úgy történt hogy felébredtem, lementem az alsó szintre és olyan szinte elszédültem, meg ilyen tüneteket produkáltam h elájultam.. elég szar volt.
2009. dec. 28. 18:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés...igen,eléggé szorongtam, de halálfélelmem nem volt. Akkor már annyira fájt mindenem, hogy azt kívántam, bár elájulnék..
2009. dec. 28. 18:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

velem is ez van de nálam tesin

14/L

2009. dec. 28. 18:22
 6/13 A kérdező kommentje:
én tesin normálisan érzem magam,mert ott mozgunk,röivujjaban és gatyában eddzünk.
2009. dec. 28. 18:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
nekem tesin van olyan hogy hányingerem van és rosszul vagyok.már volt olyan hogy ott öklendeztem a terem közepén.
2009. dec. 28. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
ha nem ettél és a napon állsz simán elájulhatsz ( tapasztalat)
2009. dec. 28. 20:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Lehet hogy vashiány, leesik a vércukrod, a vérnyomásod. Bármelyiktől elájulhatsz, ki kénne vizsgáltatni magad.

Velem is gyakran van ilyen mikor állok föleg a menzesz alatt vagy 1-2 nappal elötte, ha már megvan a havi figyeld meg hogy nem ilyenkor vagy-e rosszul.

2009. dec. 28. 20:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem mert kiskoromban még nem volt,most meg már 4 hónapja késik..:)
2009. dec. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!