Ilyenkor elájulhatok?
Figyelt kérdés
Ha pl a suliban valami előadás van és állva kell néznem, vagy sokáig a melegben állok, elkezdek szédülni, folyik rólam a víz, kifehéredek és fáj a hasam. Nemrég történt velem, hogy a mozi előtt álltam kabátban, és meg kellett várnunk, amíg elkezdődött a film, amit a barátnőim néztek-vagyis nem is mi néztük- és ott álltam, az utóbbi tünetek jelentkeztek, le akartam ülni, minden bajom volt, a végén már kiabáltam a barátnőmmel, hogy induljunk már el, mert nem akarok összeesni. Amikor elindultunk elvesztettem a látásomat,nem láttam egyáltalán, később csak nagyon homályosan, mintha kancsalítottam volna, de csak mentem előre. A tünetek közben előjöttek, a lábam remegett, nem éreztem. Később újra láttam, utána a hallásom volt nagyon rossz. Bedugult a fülem. Jött egy ismerősünk szembe, csak azt láttam, hogy mozog a szája, de nem hallottam. Kint levetkőztem a 6 C°-ban rövidujjúra, a barátnőm didergett, belőlem meg csavarni lehetett a vizet. Még mindig hófehér voltam. Aztán ittam egy kis kólát, visszajött a színem, de még mindig elég ramatyul voltam egész úton hazáig. Egyszer rázott a hideg,másszor megsültem. Anyu szerint ilyenkor leesik a vércukrom. Ez igaz, de miért mindig ilyen helyzetekben? Már kisebb koromban is volt ilyen, akkor boltban voltunk és azért ki kellett ülnöm a bolt elé.Még a pénztárban dolgozók is páran kijöttek hozzám,hozták a vizet,meg karamellát,amitől visszanyertem a "vércukromat". Arra lennék kíváncsi, hogy ettől akár el is ájulhatok? 14/L2009. dec. 28. 17:37
11/13 anonim válasza:
4 hónap? nem élsz szexuális életett? Komolyan kérezem mert terhes is lehetsz. Keresd fel a háziorvost egyedül is mehetsz 14 évesen és meséld el mit tapasztalsz. Ő elküld mindenféle vizsgálatokra.
12/13 A kérdező kommentje:
Dehogy!Nem! Még nem is volt barátom nem is akarom sürgetni.
2009. dec. 28. 22:34
13/13 anonim válasza:
Nekem szinte ugyanez volt 12-13 éves korom körül töbször is. Kétszer az lett az eredménye hogy elájultam és kólával meg cukorral etettek. A kiváltó oka valszeg az volt, hogy keveset ettem. De nem értem, olyan is előfordult már, hogy nem ettem egy nap semmit és teljesen rendben voltam. MEgpersze, hogy normálisan ettem és mégis fájt a hasam és úgy éreztem, hogy a lábam visza magától és a hasamat valahogy teljesen ki akartam nyomni, mert oylan volt, mitha behúzam volna. Nagyon furcsa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!