Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megéri, hogy ilyen hülye...

Megéri, hogy ilyen hülye libákkal barátkozzak, mint ők?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és van két barátnőm. Eddig nem volt nagyon semmi baj. De most úgy érzem hogy Anita ellenem akarja uszítani Szilvit és kiközösítenek és ez nagyon rosszul esik. És már elegem van hogy folyton bocsánatot kell kérnem a semmiért. Legszívesebben széttépném azt a rohadt Anitát. Most ezért én vagyok a hibás vagy ő?
2010. márc. 25. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
ne te kérj folyton bocsánatot, mert csicskának fognak nézni... és kinevetnek a hátad mögött. állj a sarkadra!
2010. márc. 25. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
:D Tépd szét a kis rohadtat!!! Hát ez milyen vicces!!
2010. márc. 26. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne pofozd föl a csajt, terjessz róla csúnya pletykát, és addig idegesítsd míg meg nem üt, utána visszaüthetsz, és szólhatsz az anyjának. Különben tetszik valaki neki, vagy jár valakivel, mert ha igen keltsd rossz hírét a srác előtt. Vagy lopkodd a cuccait, töröld a mobilja memóriáját, vagy, amit akarsz, de vigyázz légy vele kedves, úgy egy hétig, és csak utána, hogy ne is gyanakodjon. Sok sikert! :)
2010. márc. 26. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne terjessz pletykákat, ne is üsd meg, csak keress új barátokat. Ennyi.
2010. ápr. 7. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!