Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért érzem úgy mintha aludnék?

Miért érzem úgy mintha aludnék?

Figyelt kérdés
Az év első napja óta tart ez de nem folyamatosan. Akkor nagyon másnapos és fáradt voltam szintek képtelen voltam koncentrálni és minden tompa volt. Ez az érzés visszatér naponta sokszor visszatér és eléggé idegesít. Szerintem kialudtam magam hétvégén de például ma nagyon nem sikerült. Régebben is volt ilyen legalább egyszer. Mitől lehet vagy mi ez?
2016. jan. 4. 19:51
 1/1 anonim válasza:
Lehet egeszsegugyi problema, pl. Vashiany, vagy hormonzavar. De lehet akar depresszio is. Ha nagyon feltunoen zavaro es nem mulik vagy enyhul szerintem fordulj orvoshoz, nyomnak egy vervetelt es abbol kiderul van e valami problema.
2016. jan. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!