Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem magam mintha félig...

Úgy érzem magam mintha félig aludnék. Ez nem is én vagyok. Mi bajom van?

Figyelt kérdés
Nem vagyok önmagam és úgy érzem teljesen megőrültem :S Olyan mintha álmodnék és az egész világ nagyon furcsának tünik. És rettegek valamitől csak nem tudom mitől. Nem tudom tovább elviselni ezeket az érzéseket. Létezik egyáltalán ilyen betegség? Leszek én valaha is jobban? Voltak pánikrohamaim amik megszűntek de azóta folyamatosan így érzem magam. Valami nagyon nem stimmel :S csak 17 éves vagyok :S
2012. nov. 21. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kellene menned.
2012. nov. 21. 14:57
 2/5 anonim válasza:
vagy csak nagyon kimerül vagy. Velem is szokott ilyen lenni. Igyál sok folyadékot, és aludj egy nagyot. pl én ilyenkor szinte egesz hetvegen sziesztazok :)
2012. nov. 21. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
erre keress rá: Deperszonalizáció.
2012. nov. 22. 01:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Olvastam már a deperszonalizációról és 1-2 éve jellemzőek rám a tünetei. Pontosan nem tudom mennyi ideje, mert nagyon időzavarban vagyok és nem igazán emlékszem az elmúlt 2 évre, csak a fontosabb dolgokra.. szerintem meglátogatok egy pszichiátert..

köszi a válaszokat és ha valaki tud még okosat írni az tegye meg:)

2012. nov. 22. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Írtam privit..rémélem válaszolsz, bár jó régi kérdés.
2016. márc. 12. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!