Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kell csinálni hogy elájuljak?

Mit kell csinálni hogy elájuljak?

Figyelt kérdés
légzési technikák esetleg gyógszer??
2010. márc. 25. 15:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
70%

Én egyszer lázasan szaunáztam fél órát, aztán hideg vízzel zuhanyoztam. Az nem teljesen ájulás volt, de nagyon-nagyon szar volt, hirtelen elment a látásom és a hallásom is, és a földre rogytam. Nem vicc! Nagyon megijedtem.

"egyszer mindent ki kell próbálni:) "

Önmagad fejbelövését vagy a vonat elé ugrást is?

2010. márc. 25. 19:07
 22/38 anonim ***** válasza:

Kelj fel hajnali 5kor, menj el reggel tornázni és rakj össze egy fárasztó napot, ha esetleg suliba jársz akkor suli után menny el plázázni mászkálj, ülj be egy 3 órás filmbe, a lehető legközelebb a légkondihoz! Vegyél nagy popcornt és colát ezt zabáld be mind egyszerre, mondanom sem kell ne egyél egész nap.. olyan este 9 fele indulj el haza. Akkor van már meg a hatása, ha a plázába elkezd fájni a fejed és felfordulni a gyomrod!

Nekem ezt valahogy sikerült 1x megcsinálni, annyit mondok, hogy a bejárati ajtó előtt hányás után össze estem és elájultam.

Amúgy fuss ameddig ki nem fulladsz és amikor megállsz ne vegyél levegőt.

2010. márc. 25. 20:07
 23/38 anonim ***** válasza:
Menj el vért adni és előtte egésznap ne igyál és ne egyél.
2010. márc. 25. 21:01
 24/38 A kérdező kommentje:
de fel fogok ébredni akármelyiket is csinálom ugye??? mert hallottam már olyat is hogy elájult és oxigénhiányban meghalt.
2010. márc. 25. 21:01
 25/38 A kérdező kommentje:
még nem adhatok nem vagyok 18. Meg addig ki sem engednek amíg nem maradok bent véradást követően min. 5 percet akkkor utána meg már semmi bajom nem lesz.
2010. márc. 25. 21:02
 26/38 anonim ***** válasza:

A guggolós verziónál simán elpattanhat egy ér az agyadban, ne csináld. A többitől nem lesz olyan nagy bajod, csak ne verd be a fejed, emrt koponyatörés is lehet. Ja és számolj vele, ha nem kapnak el, hogy sokáig érezni fogod a becsapódás helyét.

Nem jó móka, hidd el.

2010. márc. 25. 21:13
 27/38 A kérdező kommentje:
de nekem olyan kéne ami gyors és nem kell hozzá zuhanyozni. Ruhában vagyok és pár perc és elájulok egyszercsak.
2010. márc. 25. 22:03
 28/38 anonim ***** válasza:
Hát te csak nagyon hülye vagy!Legyél basszus cukorbeteg, lezuhan a cukrod, egyből az életedért kapkodol, de ha nem lesz nálad cukor, kapkodhatol, már késő lesz.Hogy lehet valaki ennyire sötét. Istenem adj már neki egy kis világosságot!
2010. márc. 26. 01:40
 29/38 anonim ***** válasza:
szerintem vágd pofon magad egy helyesírási könyvvel.
2010. márc. 26. 13:20
 30/38 anonim ***** válasza:
0%

"mert hallottam már olyat is hogy elájult és oxigénhiányban meghalt."

Remélem te is meghalsz a kísérletezésed közben:)

2010. márc. 26. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!