Mit kell csinálni hogy elájuljak?
Én egyszer lázasan szaunáztam fél órát, aztán hideg vízzel zuhanyoztam. Az nem teljesen ájulás volt, de nagyon-nagyon szar volt, hirtelen elment a látásom és a hallásom is, és a földre rogytam. Nem vicc! Nagyon megijedtem.
"egyszer mindent ki kell próbálni:) "
Önmagad fejbelövését vagy a vonat elé ugrást is?
Kelj fel hajnali 5kor, menj el reggel tornázni és rakj össze egy fárasztó napot, ha esetleg suliba jársz akkor suli után menny el plázázni mászkálj, ülj be egy 3 órás filmbe, a lehető legközelebb a légkondihoz! Vegyél nagy popcornt és colát ezt zabáld be mind egyszerre, mondanom sem kell ne egyél egész nap.. olyan este 9 fele indulj el haza. Akkor van már meg a hatása, ha a plázába elkezd fájni a fejed és felfordulni a gyomrod!
Nekem ezt valahogy sikerült 1x megcsinálni, annyit mondok, hogy a bejárati ajtó előtt hányás után össze estem és elájultam.
Amúgy fuss ameddig ki nem fulladsz és amikor megállsz ne vegyél levegőt.
A guggolós verziónál simán elpattanhat egy ér az agyadban, ne csináld. A többitől nem lesz olyan nagy bajod, csak ne verd be a fejed, emrt koponyatörés is lehet. Ja és számolj vele, ha nem kapnak el, hogy sokáig érezni fogod a becsapódás helyét.
Nem jó móka, hidd el.
"mert hallottam már olyat is hogy elájult és oxigénhiányban meghalt."
Remélem te is meghalsz a kísérletezésed közben:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!