21 evesen 'ciki' ha keson ero tipus vagyok?
Koraszulott voltam(6. honapra szulettem) lehet ezert is de ugy erzem mintha kb 17 eves szinten lennek...zarkozott vqgyok, felenk..nem volt meg baratom se..
21/lany
Szerintem nem. Attol fugg....azert nyilvan van ennnek egy hatara.
15/L
Ha megnyugtat, én is hasonló voltam, csak fiúban, és én még koraszülött sem voltam :D
Cikinek semmiképp sem ciki, ilyen vagy, ezt el kell fogadnia mindenkinek. Idővel minden bizonnyal ki fogod nőni a gátlásaidat, addig meg ne amiatt stresszelj, hogy mások mit gondolnak rólad :)
21/F
Egyáltalán nem gáz, hogy intorvertált vagy, csak ilyen a személyiséged :) Ez enyém is ilyen, néha-néha még zavar, de nagyrészt már megbarátkoztam vele.
Az, hogy 17 éves szintjén vagy pedig konkrétan miben nyilvánul meg? A zárkózottság nem életkorfüggő, esetleg nem sikerült letenni az érettségit? Vagy csak fiatalabbakal töltesz sok időt? Ezt kifejthetnéd :)
21/F
nagybátyám 36 éves és kb egy13 éves szintjén van :D
és állítólag én pont úgy viselkedek mint ő :D
szóval 36 évesen én is kb 13 éves szinten leszek :DD
ezt ne szégyeld!
én áll. 5 éves szinten vagyok :)
13/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!