Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudom elfelejteni...

Miért nem tudom elfelejteni ezt a srácot?

Figyelt kérdés
Hetedikes koromba beleszerettem egy egyel felettem járó fiúba. Odavoltam érte, meg minden, de ez még nem is gond, mert a hetedikesek általában odavannak. :D Elballagott, és én azt gondoltam, hogy elfelejtem őt, hiszen semmi esélyem nála. Nem láttam őt egy évig (jó láttam háromszor messziről de az mindegy) és még úgysem tudtam elfelejteni. Róla álmodtam, ő járt a fejemben a nap 24 órájában. Szeptembertől pedig abba a gimnáziumba mentem ahova ő is jár. Ha meglátom a folyosón muszáj mosolyognom, és úgy érzem tényleg szeretem őt. De hogy tudnék szeretni valakit, akit nem is ismerek igazán? Mi bajom van? Miért "imádom" őt ennyire? Miért nem tudom elfelejteni, amikor semmi de SEMMI esély arra, hogy valaha együtt leszünk?

2015. dec. 25. 22:38
 1/2 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva számotokra lehet nem világos, hogy én konkrétan mániákusan odavagyok érte. Imádok mindent ami ő, ami hozzá köthető. Imádom. Mindenét. és ez megijeszt
2015. dec. 25. 22:42
 2/2 Blade Bone ***** válasza:
100%

Sosem beszéltél vele? Hát nézd, azok alapján, hogy néha látod meg esetleg ha hallod hogy másokkal miként beszél meg ilyenek, az még nem jelenti azt, hogy veled is olyan lenne, szóval ha még sosem beszéltetek, akkor ez az érzés nyilván a külsejéből származik nagyobb részt, mivel hasonlít az ideálodra, de nem ismered, így ebbe kapaszkodsz..

Próbálj meg vele beszélni, lehetséges simán, hogy nem tévedsz az érzéseiddel kapcsolatban és egy nagyon kedves srác lesz megismerve is, csak is nyerhetsz. :)

2015. dec. 26. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!