Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni a srácot? Lent részletesen
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nagyon jóban lettünk még tavaly ősszel, találkozgattunk, együtt filmeztünk, csavarogtunk a városban. Hivatalosan randin soha nem voltunk, de én mindig úgy éreztem, hogy egy kicsit több van köztünk, mint barátság. Beszéltem vele erről, és akkor azt mondta, hogy nem érez úgy, de megfordult a fejében, hogy akár lehetne több is. Az eset után össze is jött egy csajjal, és azt mondtam neki, hogy nem tudok csak a barátja maradni. Ez már majd' két hónapja volt, de még mindig összeszorul a gyomrom ha összetalálkozunk és köszön, sokat gondolok rá és rettenetesen hiányzik. Óriási erőfeszítésembe kerül, hogy kerüljem és ne álljak szóba vele, és nem értem miért nem tudok túllépni rajta. Miért érzem azt, hogy ez az ügy még folytatódni fog és nem lezáratlan? Bután hangzik, de nem tudok másképp érezni ...2014. ápr. 22. 22:09
1/1 anonim válasza:
Hát figyelj, ami azt illeti ő csak addig volt veled ilyen közvetlen, ameddig nem lett barátnője? Mert ha igen, valszeg járni akart volna veled, de mivel úgy gondolta, hogy nem juttok 1-ről a 2-re ezért egy másik lány közelebb volt...
Lehet ez nem igaz rá, nem vagyok a helyzetedben, de nem egy utolsó gondolat.
Ami téged illet pedig, gondolom neked tetszik a srác, de nem vagy biztos a dologban. Én személy szerint sok dolgot elszalasztottam, ezért ajánlom is, hogy ha olyan alkalmad lesz, akkor el kell mondanod neki, mit érzel. De ha úgy érzed, hogy hülyét csinálnál magadból, hidd el nem éri meg. Annál rosszabb nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!