Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Egy ideje a haragon, félelem és a szomorúságon kivül semmit sem érzek, mintha nem is lenne lelkem....Sok jó dolog történt velem amire már régóta vártam, de egyszerűen fogalmam sincs már arról hogy milyen érzés lehetett boldognak lenni. Sokszor csak feküdnék otthon és sirnék...de már azt sem tudok. Szeretek egyedül lenni mert olyankor jó érzéssel tölt el ha nem vesznek körül emberek, szeretek emberek között is lenni de csak ha ismerem és nem utálom őket. Rengeteget piszkáltak, igy már önbizalmam sincs. Sokszor leszoltak hogy nem beszélek, de amikor meg igen akkor meg tök más dologgal foglalkoznak és nem figyelnek rám. Néha meg álmodok olyan dolgokról amikről beszéltünk valakivel vagy hallottam. Láttam az úton egy elütött cicát és minden vér volt meg kifojt a bele....szoval csak mentem,néztem és arra gondoltam hogy "de aranyos". Nem tudom miért lehet ez de valahogy vissza akarom kapni az érzelmeimet.
2015. dec. 24. 01:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen magányos vagy.
2015. dec. 25. 00:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Pedig vannak barátaim és elég sokszor találkozunk sulin kivül is,a szüleimmel is szoktam beszélni.
2015. dec. 26. 04:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!