Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintem én elvagyok cseszve,...

Szerintem én elvagyok cseszve, vagy normális ez?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. És engem nem érdekel a buli, a pia, sohasem próbáltam ki a cigit. Szerintem nem attól menő egy csaj hogy hányan mentek rajta végig a hétvégi buliban, stb..

Én anya akarok lenni... Persze még nem most.. Alig várom, hogy úgy álljanak a dolgok (legyen egy megbízható párom, akivel el tudjuk látni a picit), és elvégezzem az egyetemet stb. hogy végre lehessen egy pici babám. Ez mennyire normális a mai tinik között?? Különcnek érzem magam!!

2015. dec. 21. 13:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Oké, mint én! Annyi a különbség, hogy én nem akarom elrontani az életem egy gyerekkel, úgyhogy ne haragudj, de nem lehetsz a párom. :( De most megnyugodtam, hogy vannak még normális lányok. :3
2015. dec. 21. 13:12
 2/15 Tickle_My_Pickle válasza:
Akkor én is elcseszett lehetek, de nem érdekel, mert jól érzem magam a bőrömben. Nem olyan dolgok ezek, amiket később ne lehetne pótolni, bár nem is feltétlen kell.
2015. dec. 21. 13:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Annak örülök, hogy van aki ezt tartja a normalisnak. :)

De mi az hogy egy gyerek elrontja az életet? Tudod mit te nem lehetsznaz én párom. :D

2015. dec. 21. 13:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy elcseszve.
2015. dec. 21. 15:05
 5/15 A kérdező kommentje:
Körülöttem sajnos mindenki azok közé tartozik amiket én az első soraimban úgy momdva "elítéltem"..
2015. dec. 21. 15:06
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem kell elítélni, hogy valaki jól érzi magát, szeret táncolni, esetleg iszik egy picit. (a sok ivás csak azért nem jó, mert káros és néhány embert megváltoztat). A cigi is csak egy olyan dolog, ami hosszútávon öl (állítólag). Drága, sok értelme nincs, de megvan az oka, ha valaki használja.

A sem baj, ha az ember nyitott és sok barátja van.

A testével meg mindenki azt csinál, amit szeretne. Ki nem élvezi a szexet?

Még mindig jobb magából kikelve bulizni, mint ha otthon enné az ideg.

Ettől függetlenül nem gondolom, hogy veled volna a baj.

Engem sem vonzanak azok a bunkó pinák, akik el akarják magukat tartatni, csak kihasználják a másik embert és két értelmes szónál többet nem tudnak mondani stb...

Én is az a család centrikus vagyok. A nyitott kapcsolatot sem ítélem el. Csak a másik árulását, becsapását.

2015. dec. 21. 15:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Jesszus, miért hiszi itt azt minden tini, hogy ha nem piál/bulizik, akkor bolond? Aki egy kicsit is informált és odafigyel a dolgokra, tudja, hogy mi a normális. Ha egy kis eszed lenne, te se tennél fel ilyen kérdést.

Az is normális, ha valaki bulizik, az is, ha valaki nem. Nem egy tulajdonság fogja meghatározni azt, hogy milyen vagy.

2015. dec. 21. 17:01
 8/15 anonim ***** válasza:
Te egy virág vagy a Föld nevű ganédombon.
2015. dec. 21. 18:54
 9/15 A kérdező kommentje:

#7 úgy látom, hogy nagyon nem értettél meg..

#8 Nagyon szépen köszönöm. :)

2015. dec. 21. 21:01
 10/15 anonim ***** válasza:
A világ van elcseszve, nem te. (Irónia nélkül.)
2015. dec. 22. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!