Szerintem én elvagyok cseszve, vagy normális ez?
17 éves lány vagyok. És engem nem érdekel a buli, a pia, sohasem próbáltam ki a cigit. Szerintem nem attól menő egy csaj hogy hányan mentek rajta végig a hétvégi buliban, stb..
Én anya akarok lenni... Persze még nem most.. Alig várom, hogy úgy álljanak a dolgok (legyen egy megbízható párom, akivel el tudjuk látni a picit), és elvégezzem az egyetemet stb. hogy végre lehessen egy pici babám. Ez mennyire normális a mai tinik között?? Különcnek érzem magam!!
Annak örülök, hogy van aki ezt tartja a normalisnak. :)
De mi az hogy egy gyerek elrontja az életet? Tudod mit te nem lehetsznaz én párom. :D
Nem kell elítélni, hogy valaki jól érzi magát, szeret táncolni, esetleg iszik egy picit. (a sok ivás csak azért nem jó, mert káros és néhány embert megváltoztat). A cigi is csak egy olyan dolog, ami hosszútávon öl (állítólag). Drága, sok értelme nincs, de megvan az oka, ha valaki használja.
A sem baj, ha az ember nyitott és sok barátja van.
A testével meg mindenki azt csinál, amit szeretne. Ki nem élvezi a szexet?
Még mindig jobb magából kikelve bulizni, mint ha otthon enné az ideg.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy veled volna a baj.
Engem sem vonzanak azok a bunkó pinák, akik el akarják magukat tartatni, csak kihasználják a másik embert és két értelmes szónál többet nem tudnak mondani stb...
Én is az a család centrikus vagyok. A nyitott kapcsolatot sem ítélem el. Csak a másik árulását, becsapását.
Jesszus, miért hiszi itt azt minden tini, hogy ha nem piál/bulizik, akkor bolond? Aki egy kicsit is informált és odafigyel a dolgokra, tudja, hogy mi a normális. Ha egy kis eszed lenne, te se tennél fel ilyen kérdést.
Az is normális, ha valaki bulizik, az is, ha valaki nem. Nem egy tulajdonság fogja meghatározni azt, hogy milyen vagy.
#7 úgy látom, hogy nagyon nem értettél meg..
#8 Nagyon szépen köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!