Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lehet ez, álmodozás vagy...

Bandi6891 kérdése:

Mi lehet ez, álmodozás vagy valami érzelmi kivetülés?

Figyelt kérdés
Amikor nyugodtabb a lelkem és valami szépet látok,például autóból a tájat vagy este a pesti fényeket akkor bele gondolok hogy más emberek más helyeken hogy élhetnek,más lakásokban hogy lakhatnak,milyen lehet emeletes házban élni,milyen lehet nőként élni,milyen lehet úgy élni hogy több családtag vesz körül.Milyen lehet barátokkal eljárni valahova,különböző életkörülményeket képzelek el és élem bele magam.Ma is nagybevásároltunk és figyeltem más embereket ahogy különbözően élnek mint én.Merengek például azon hogy a régen megismert emberek vajon hol lehetnek,mit csinálhatnak,hogyan változott meg az életük,hogyan érezhetik magukat,egyáltalán mit érezhetnek.Gyerekkorom óta megfigyeltem ezt magamban,akkor is el néztem a távolba és próbáltam elképzelni más embereket.Amikor még ez a város még csupán község volt,kint álltam és hallgattam a távolból hallható kutyaugatásokat.Kérdeztem magamban:Kié lehet ez a kutya amit hallok,talán az egyik osztálytársamé?Milyen messze lehet?Főleg azokra gondolok sokat akikhez jobban kötődtem.
2015. dec. 18. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:

A leírást eltudom képzelni, de nem értem a kérdést, valamit leírtál magadról, mi ebben a kérdés?

Bár ha megpróbálok válaszolni, akkor nem látok külömbséget, mert igazából mindkettő.

Álmodozol, és valamire gondolsz, ami nincs a közeledben, vagy aminek egyáltalán nem is lehetsz tudatában, de valamit megálmodsz róla, amit igaznak, vagy téged érintettnek érzel.

Nagyon beletudsz mélyülni ebbe a nyugtató állapotba, de ettől függetlenül nem értem mi a konkrét kérdés, vagy értekeltség ebben.

2016. jan. 13. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!