Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat?
Igen, ezt én is így látom, de már az előadások alatt is gyakran elgondolkodom, vagy tanulás közben azt veszem észre, hogy már egy órája álmodozom valamiról és ez nagyon gyakori.
Egyébként teljesen átlagos pasi vagyok mindenben, sokan ki sem néznék belőlem, hogy valójában milyen vagyok...
Az idézet így szól: "Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, ÉS KÖZBEN ELFELEJT ÉLNI."
Ergo ha nem felejtesz el élni, akkor nem:) Ha van hobbid, vannak barátaid, csinálsz magadnak programokat, vannak céljaid, akkor nincs semmi baj. Akkor van baj, ha azzal telik az életed, hogy fekszel az ágyon, és álmodozol, közben semmit nem teszel. Persze az álmok is több félék lehetnek, lehet olyan álmod, hogy hú, jövőre el szeretnék menni Párizsba, mert nagyon tetszik az a város, vagy hogy eltöltenél egy éjszakát Madonnával, ami nagy valószínűséggel nem fog megtörténni, ha fejreállsz sem. :)
Hát azért Madonna az anyám lehetne, szóval őt kihagynám. :D
Párizs meg nem az én világom, nekem túl nyálas, annak ellenére, hogy én nagyon romantikus alkat vagyok. :D
Néha amúgy elfelejtek még élni is, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy nincs kedvem emberekkel kommunikálni, eléggé magányos alkat vagyok, de természetesen vannak azért emberek körülöttem, csak sokszor én nem vagyok alkalmas velük lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!