Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vallaki el tudná magyarázni,...

Vallaki el tudná magyarázni, hogy hogyan kell irány tű nélkul meg határozni, hogy épp holl vagyok?

Figyelt kérdés
nem pont ezt lehet mást is ami az ilyen fajta tull éléshez szuksége smint példa! mere van észek délé kellet stb mert nagyon amatőr vagyok!! és félek a háborutól jó ha az ember tud ilyeneket,szóval amitt csak lehet linkeljetek köszi :)
2015. dec. 12. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, hogy ez megment a haboruban, tartsal magadnal mindig egy iranytut, kissebb mint egy karora.
2015. dec. 12. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Bemész a kocsmába és ott megmondják.
2015. dec. 12. 20:42
 3/8 A kérdező kommentje:
az elsőben láttok vallamit,de nem tudnám nézni,hogyn kell,meg mitt kel nézni rajta!! a másodiknak uzenem! meg hivom egy felesre!!
2015. dec. 12. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Latsz egy kis nyilat az iranytu lapjan amerre mutat arra van eszak. Ezzel szembe allsz es elmondod az ovodaban tanult verset Elottem van eszak hatam mogott del...stb ha ezt sem tudod, inkabb keruld a haborut.
2015. dec. 12. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
2015. dec. 12. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja amúgy meg a napot kell nézni meg a mohát azt hiszem.
2015. dec. 12. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg van az a fényes csillag...az a cuki.
2015. dec. 12. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:
énekem ara kéne Dokumentum,hogy,ha pl:este van,hogyan igazodjak hogyan tudjam meg,hogy holl vagyok meg mere kell menyek!meg a mohát,hogyan kel nézni! meg a viz sodrásával mitt lehet kezdnei,ilyenek,nagyon hálás lenék! d ekomolyan! itt az ISIS a nyakunkon jó az ha tud az ember ilyeneket!
2015. dec. 13. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!