Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel lehet ezt magyarázni?

Mivel lehet ezt magyarázni?

Figyelt kérdés
Elég fura dolgok ami velem történik már több hónapja, de egyre sűrűbben...mikor ránézek random az órára, az idő megegyezik (pl:12:12) de legtöbbször még a másodperc is. Elég idegesítő, hogy nem tudom miért, talán véletlen? Persze az is lehet, de ma még valami furább is volt, mikor ránéztem a karórámra, miközben siettem a buszomhoz hogy le ne késsem, megnéztem az időt, miután hazaértem megnéztem újra, és abban a pillanatban állt meg mikor a busz indulása előtt megnéztem.....ez is lehet véletlen persze :D de mintha valami más lenne. Veletek is történt már ez?
2014. szept. 30. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nálam random dolgok esnek le, dőlnek el. 3 eset nagyon ijesztő volt. Illetve a régi gyerekszobámban folyamatosan azt éreztem mintha figyelnének. Amikor kicsi voltam mindig letakartam a TV-t és utána a monitort is. Szerencsére szobát cseréltem a testvéremmel, és azóta ez megszűnt. De évente kb 2x újra vissza jön az érzés, amikor a konyhába tevékenykedek, mindig úgy érzem, mintha valaki állna a - régi gyerekszobám ablaka előtt- terasz végében és engem nézne. Sőt egyszer amikor hirtelen oda néztem olyan érzésem volt, mintha láttam volna valamit, de nem láttam semmit. Tavaly kifakadtam, hogy én ezt már nem bírom elviselni, akármit csináltam mindig ki kellett néznem az ablakon mert éreztem, hogy figyelnek. Elmeséltem a szüleimnek, hogy a régi szobába is mindig éreztem, és mint kiderült a tesóm is szokta érezni néha, hogy olyan mintha valaki nézné. Most ő lakik ott.

Szóval valóban vannak furcsa dolgok. Én azt mondom nincsenek véletlenek. Mindenkinek van egy élettörténete, cselekmények szoros láncolata által jutunk el oda ahol épp vagyunk, és ahol lenni fogunk. Mindennek úgy kell lennie, ahogy történik.

Nekem van időszak amikor minden nap felkelek hajnali 2:12-kor.. Fogalmam sincs, hogy tud így beállni a biológiai órám. De pl vannak olyan emberek akik nem használnak ébresztőt, mert felkelnek maguktól.

Valószínűleg neked is jó időérzéked van, de emellett nincs magyarázat az óramegállós sztorira.

2014. szept. 30. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Mármint ez a figyeltnek érzett dolog évente 2x jön elő, de huzamosabb ideig kitart, van hogy pár hét, vagy 2 hónap.. De mindig tartalmas ideig marad.
2014. szept. 30. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:

>>"Én azt mondom nincsenek véletlenek."

Tehát azt mondod, hogy az elmúlt 150 év modern fizikája, ami miatt működik a telefonod, a GPS-ed, a lézered, a fotocellás ajtók és más számtalan olyan eszköz, amit nap-mint nap használsz igazából olyan dolgon alapszanak, ami nem is létezik? Mert hát ugye modern fizika arról szól, hogy korpuszkulárisan írja e a dolgokat, ennek itt most csak annyi a lényege, hogy mindennek csak VALÓSZÍNŰSÉGE van, nincs biztos. Mindennek csak esélye van, ergo VAN VÉLETLEN. Nem is értelek titeket, minden modell, ami a természetet szimulálja a véletlen alapján működik.

2014. szept. 30. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

ha valamit nem lát át, nem ért az emberiség, akkor arra azt mondják, hogy véletlen, vagy hogy nem is létezik. Mit ide a mi agyunk?! Semmmminek nem látjuk át a működését.

Az a brutális űber nagy technológia, és tudományi fejlődés, amit elértünk, amiket eddig összesen megtudtunk a világegyetemről, az kb annyit fed, mint az egész emberen egy babahajszál..

Nagy érvek egy kis embertől.

2014. szept. 30. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Fizikusként némileg jobban átlátom a dolgokat, mint Te valami ezos izéként. Neked elképzelésed sincs arról, hogy hogyan lett ez a szintű technológia felfedezve, hogy milyen szintű zsenialitás van rengeteg dolog mögött, amit Te minden nap használsz és fel sem foghatod a mögöttük rejlő fizikát. "Semmmminek nem látjuk át a működését." Magadfajták nem, de ezen ne is csodálkozz ilyen hozzáállással. Én itt be is fejeztem, Te is ugyanolyan jelentéktelen, semmi érdemihez nem értő személy vagy, mint a többi ezos, csak az ökörségeidet tudod szajkózni ahelyett, hogy elővennél egy könyvet és tanulnál kicsit a világról. Ugyan már, hisz könnyebb a sok hazugsággal foglalkozni és azt terjeszteni. Túl drága az időm, hogy rád pazaroljam, szóval ki is törlöm a kérdést a listámból, ne is lássam mit írsz, mindenkinek jobb lesz.
2014. szept. 30. 16:50
 6/6 anonim ***** válasza:
:D Alapjáraton nem vagyok ezoterikus beállítottságú. Egyszerűen én csak nem zárok ki semmit. Akármi, akárki létezhet amíg nem bizonyítják, hogy már pedig nem létezik. A szavaim nem arról szóltak, hogy a briliáns felfedezések mihasznák. Hanem, hogy ez még mind SEMMI. Erről pedig lehet vitatkozni, de akkor is igaz marad.
2014. okt. 1. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!