Mivel lehet ezt magyarázni?
Nem tudom, nálam random dolgok esnek le, dőlnek el. 3 eset nagyon ijesztő volt. Illetve a régi gyerekszobámban folyamatosan azt éreztem mintha figyelnének. Amikor kicsi voltam mindig letakartam a TV-t és utána a monitort is. Szerencsére szobát cseréltem a testvéremmel, és azóta ez megszűnt. De évente kb 2x újra vissza jön az érzés, amikor a konyhába tevékenykedek, mindig úgy érzem, mintha valaki állna a - régi gyerekszobám ablaka előtt- terasz végében és engem nézne. Sőt egyszer amikor hirtelen oda néztem olyan érzésem volt, mintha láttam volna valamit, de nem láttam semmit. Tavaly kifakadtam, hogy én ezt már nem bírom elviselni, akármit csináltam mindig ki kellett néznem az ablakon mert éreztem, hogy figyelnek. Elmeséltem a szüleimnek, hogy a régi szobába is mindig éreztem, és mint kiderült a tesóm is szokta érezni néha, hogy olyan mintha valaki nézné. Most ő lakik ott.
Szóval valóban vannak furcsa dolgok. Én azt mondom nincsenek véletlenek. Mindenkinek van egy élettörténete, cselekmények szoros láncolata által jutunk el oda ahol épp vagyunk, és ahol lenni fogunk. Mindennek úgy kell lennie, ahogy történik.
Nekem van időszak amikor minden nap felkelek hajnali 2:12-kor.. Fogalmam sincs, hogy tud így beállni a biológiai órám. De pl vannak olyan emberek akik nem használnak ébresztőt, mert felkelnek maguktól.
Valószínűleg neked is jó időérzéked van, de emellett nincs magyarázat az óramegállós sztorira.
>>"Én azt mondom nincsenek véletlenek."
Tehát azt mondod, hogy az elmúlt 150 év modern fizikája, ami miatt működik a telefonod, a GPS-ed, a lézered, a fotocellás ajtók és más számtalan olyan eszköz, amit nap-mint nap használsz igazából olyan dolgon alapszanak, ami nem is létezik? Mert hát ugye modern fizika arról szól, hogy korpuszkulárisan írja e a dolgokat, ennek itt most csak annyi a lényege, hogy mindennek csak VALÓSZÍNŰSÉGE van, nincs biztos. Mindennek csak esélye van, ergo VAN VÉLETLEN. Nem is értelek titeket, minden modell, ami a természetet szimulálja a véletlen alapján működik.
ha valamit nem lát át, nem ért az emberiség, akkor arra azt mondják, hogy véletlen, vagy hogy nem is létezik. Mit ide a mi agyunk?! Semmmminek nem látjuk át a működését.
Az a brutális űber nagy technológia, és tudományi fejlődés, amit elértünk, amiket eddig összesen megtudtunk a világegyetemről, az kb annyit fed, mint az egész emberen egy babahajszál..
Nagy érvek egy kis embertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!