Miért? Mivel lehet ezt magyarázni? Sokkot kaptam volna?
miután felkeltem megnéztem a Dante Poklát (anime,2010-es).. jó volt meg minden..utána vegyes érzelmek kavarogtak bennem és elaludtam.. rémálmom volt és emlékszek rá,hogy felriadtam..kinyitottam a szemem és az álmom folytatódott és megijedtem, de nagyon
aztán nagy nehezen elmúlt.. utána annyira gyengének éreztem magam,mint akit szétvertek...lassan kezdett visszatérni az erőm és utána úgy éreztem mintha a fejemhez rúgtak volna egy foci labdát és megint legyengültem és szerintem elájultam... nagyon nehezen felébredtem és úgy éreztem, mintha pofon vágtak volna amitől megint elvesztettem az erőmet és sírtam. aztán ilyen 15perc múlva miután ezek történtek megbírtam mozdulni és már beszélni is tudtam. de ha most is rágondolok olyan szarul érzem magam. Ezek óta folyamatosan fáj a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!