Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől érzed magad igazi nőnek?

Mitől érzed magad igazi nőnek?

Figyelt kérdés
Kérlek írd oda az életkorod is. Köszönöm
2010. márc. 21. 18:38
1 2
 11/15 anonim válasza:

Én attól érzem magam nőnek, hogy önálló vagyok és határozott. Szeretek és viszont szeretnek, de mégsem függök ettől a szeretettől. Tisztelnek és viszont tisztelek.

És persze emellett baromi jól esik az elismerés is :)

26

2010. márc. 23. 12:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Én attól érzem magam igazán nőnek magam,hogy a környezetem melegszivü,érzékeny,kedves lánynak tart.

Mindennél jobban szeretem a gyerekeket és az állatokat,mindenkivel együtt tudok érezni,mélyérzésü,és érzéki vagyok.

Szerintem ettől nő egy nő igazán.A férfi az általában keményebb,realistább,egy igazi nő meg inkább érzelmi beállitottságú.

Hiába van egy lánynak gyönyörü domborúlata és tökéletes sminkje,ha felszines,sekélyes,önző és bunkó,akkor szerintem nem igazi nő.

De persze a külsejére is adjon egy nő...

19/L.

2010. ápr. 3. 11:47
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, ez tetszik...
2010. ápr. 3. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:
útolsó nekem te vagy az igazi nő,pont ilyen!
2010. ápr. 3. 16:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Én csupán 15 éves vagyok, mégis nőnek érzem magam. Igaz, ez kb. fél éve kezd tudatosulni bennem.

Amikor eljöttem középsuliba (cigányfaluban lakom, és a suliban is több cigány volt, mint magyar, tehát bunkók közt éltem), akkor meglepett, hogy fiú osztálytársaim lányként kezelnek. Kinyitották előttem az ajtót, nem ütöttek meg (hát igen, nálam ez nagy változás volt (: ). Tehát csak néhány illemszabályt tartottak be, de sokat segített. Akkor éreztem magam először igazán nőnek, amikor egy fiú azt mondta nekem, hogy nagyon kedves és szép vagyok. Minden hátsó szándék nélkül. Nem azért, mert járni akart velem, vagy mert szüksége volt vmire, hanem csak azért, mert így gondolja. :) "Megrázó" élmény volt.:)

Attól is eszembe jut női mivoltom, amikor tükörbe nézek, és szépnek látom magam. :)

2010. ápr. 3. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!