Es meg is ijedtem kicsit magamtol most hogy minek is bontottam meg egyaltalan...
2015. nov. 28. 21:39
2/19 A kérdező kommentje:
* fuggosegre
2015. nov. 28. 21:41
3/19 anonim válasza:
Nem kéne ennyire szörnyen érezned magad, semmi tragédia nem történt..
Én alapjáraton nem vagyok nagy iszákos (gimni végén és egyetemen ez nem így volt, de kinőttem ebből azóta :D), havi 1-2 alkalom a barátaimmal.. De bizony van olyan, hogy hazajövök munka után és elszopogatok egy kis whiskeyt vagy megiszom egy sört/pohár bort vacsora mellé, mégsem érzem magam alkoholistának, miért is kéne.
Amíg tartod a mértéket és nem csinálsz belőle rendszert, addig nincs baj szerintem.
2015. nov. 28. 21:43
4/19 anonim válasza:
Megittál egy sört, történet vége. Ne csinálj belőle rendszert és kész.
2015. nov. 28. 21:44
5/19 Lina63 válasza:
Néha én is megbontok egy üveg sört és elkortyolgatom egyedül. Ezért ne érezd magad szörnyen, és az alkoholizmustól azért ez messze van.
2015. nov. 28. 22:00
6/19 anonim válasza:
Én borozni, vagy whiskyzni szoktam (persze nem napi rendszerességgel). Nagyon meg tud nyugtatni, amikor csend van, esetleg bekapcsolok valami nyugis zenét, lekapcsolom a lámpákat, és mondjuk 1-2 óra alatt megiszogatok egy pohár bort. Attól, hogy megittál egy sört, az égvilágon semmi bajod nem lesz! Bocsi, de ez egy teljesen felesleges hiszti, amit most csinálsz. Egy egyedül elfogyasztott sörtől nem leszel alkoholista.
2015. nov. 28. 22:21
7/19 anonim válasza:
Attól, hogy valaki egyedül iszik sört vagy bort vagy whiskyt vagy rumot, még nem jelent semmit. Ha az embernek néha jólesik, de nincs kivel, illetve pont az a lényeg, hogy egyedül akar inni (mert pl. fordítani akarja egy írását s az alkohol segít, vagy gondolkodni akar és pont jólesik mellé egy kis whisky vagy bármi), akkor miért ne tehetné meg? Csak mert az apád alkoholista volt, nos, a leírás alapján nem úgy néz ki, hogy veszélyben lennél. S az, hogy egyedül vagy nem, nem sokat számít.
2015. nov. 28. 22:25
8/19 anonim válasza:
Nem. Megkívántad, megittad, másokkal is szokott ilyen lenni. Én is társaságban szoktam általában inni, de volt már, hogy a boltban járva megkívántam egy sört. Vacsora után megittam és kész. Nem rendszeres dolog, nálad sem az. Attól nem leszel alkoholista, hogy 19 év alatt egyszer kedvet kaptál egy doboz sörhöz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!