Csak én érzem magam ilyen bunkónak?
Figyelt kérdés
Tegnap elővettem az idegenkifejezések szótárát,és annyi szó van benne,amit már hallottam,de nemtudom mitjelent, hogy annyira parasztnak érzem magamat,hogy az nemigaz.:O2010. márc. 21. 11:14
1/6 anonim válasza:
Nem vagy az.
Magyarok vagyunk, mégsem tudunk az anyanyelvünkön beszélni. Sokan azért használnak annyi idegen szót, mert azt hiszik, hogy így műveltebbnek látszanak.
2/6 anonim válasza:
Ez nem bunkóság, csupán műveletlenség.
3/6 anonim válasza:
Nem csak te vagy így. Sokan akik használják sem tudják a jelentését.:) Ragozásukat meg végkép.:) Ettől nem leszel paraszt.
4/6 anonim válasza:
Egyetértek, akkor lennél paraszt, ha használnád őket és nem tudnád mit jelent. Szerintem az egyszerű kifejezéseket tök fölös túlbonyolítani, röhögök, ha valaki ilyet csinál...
5/6 anonim válasza:
Nem, nem csak te. Sztem is a vagy.
6/6 anonim válasza:
Ha változtatni szeretnél a helyzeten olvass sokat, és fejts keresztrejtvényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!