Nekem kellene megváltoznom? Vagy igazam van?
Elèggé màs vagyok mint a többi. Aminek örülök. Sokkal éretebb vagyok a koromnàl ès unom màr hogy èn vagyok a barátaim bèbiszitere. Otthon ùgy kèrdezik meg hogy mehetnek-e valahova (itt csak azokra a baràtaimra gondolok akiknek a szülei fèltik őket vagy nem bíznak meg bennük) "Mehetek korcsolyàzni? (Nevem) is jön"
Meg èn vagyok az aki àtlàssa a helyzetet ès megoldja a problèmàkat. Sokkal többre vagyok kèpes mint a többi (mongyuk magas az egóm, de sokan mondtàk hogy okosabb vagyok a koromnál), nem lelem abba a boldogságot ha csak elbùjok a problèmàmtòl,szeretem a morbid dolgokat pl. halál,gyilkossàg...
Verseket,dalokat ès (horror) storykat ìrok angolul ès magyarul. Brutàlisan őszinte vagyok, mindenkivel. Ha èn valamit mondok az csak az igazsàg. Lehet azt hiszitek hogy túlzok,de igaz. Határozott,erős szemèlyisèg vagyok. Metal/rock/alternatìv zenèt halgatok ès "gamer". Ez vagyok én naggyàból.
Èn örülök hogy nem vagyok àtlagember. De anyum mindig le akar nyomni. Azt akaja hogy olyan legyek mint a többi. Èn meg megmondom neki hogy nem leszek, ő meg erre dühös lessz... Azt mondja nem lesznek baràtaim,ès örülhetek hogy most vannak. Igaza lehet?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!