Miért történik ez minden alkalommal?
Alapból nem vagyok túl barátkozós típus, ezért amikor új környezetbe kerülök általában nem nagyon kerülök be a társaságba...Ilyenkor mindig rosszul érzem magam, szeretnék egy beszélgetőpartnert, zavarban vagyok, és szidom a fejemet, hogy valamit biztos elrontottam, és hogy miért nem tudtam jobban barátkozni.
De amikor végre jóban leszek valakivel, és elkezdünk többet beszélgetni, mindig azt érzem, hoyg ez egy teher.
Amikor meg valaki elhív mondjuk hogy csináljunk valamit együtt, vagy haveri társaságba hívnak filmezni, szörnyen érzem magam, és nem akarok elmenni, inkább vagyok otthon magamban...
Miért lehet ez?
Először azt hittem, hogy csak nincs közös témánk, de rájöttem, hogy ez nem igaz,mert nem lehet hogy kb.1000 emberből senkivel nincs közös érdekeltségi témám...
Ennyire idióta személyiség lennék?
Más is érzett már ilyesmit?
Köszi a választ! :)
És szerinted ez miért/mitől lehet?
Vagy csak egyszerűen ilyen a személyiségtípusom és fogadjam el?
Mindig ilyen voltál?
A családodban milyen a kapcsolatod a többiekkel?
Bántott valaki?
Elégedett vagy magaddal mindenben?
Igen, mindig így érzem/éreztem magam, minden egyes ilyen vagy hasonló helyzetnél. :/
A családommal szerencsére jó a kapcsolatom, és nem emlékszem, hogy valaki fizikailag vagy érzelmileg annyira megbántott volna, hogy azon 2-3 napnál tovább emésszem magam.
Messze nem vagyok magammal elégedett, de úgy érzem nem vagyok rossz ember, csak az olyan hibák miatt gyakran emésztem magam, amiken nehezen, vagy nem tudok változtatni.De szerintem van egy égészséges "önmarcangolás", amit minden embernek éreznie kellene, hogy tudjon/akarjon változtatni a hibáin, mert ugye mindenkinek van.Szóval nemhiszem, hogy az önbizalmam miatt lenne. :/
Remélem majd kinövöm ezt, mert így nem lesznek normális kapcsolataim...Bár mostanában már nem is nagyon igénylem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!