Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem, az életem egy...

Úgy érzem, az életem egy lejtőre került. Hogyan dolgozhatnám ezt fel?

Figyelt kérdés

29 F vagyok. Sajnos nem vagyok túl jóképű, ezért nincs is barátnőm. Az életem során egyre több ismerősöm, barátom kötelezi el magát egy nő mellett, s én ezeket végignézem miközben nekem senkim sincs. Hiába próbálkozom személyesen is, interneten is, folyton elutasításokban van részem. Azon már rég túl vagyok hogy "csak próbálkozni kell, majd összejön", most már kezdem elkönyvelni hogy egyedül kell leélnem az egész életemet. Viszont ezt nagyon nehéz feldolgozni.

S arra szoktam gondolni, mivel tölthetném el a maradék időmet, mit csináljak egyes egyedül a világban amivel le tudom foglalni magam.

Van még valaki ilyen helyzetben? Mit tudnátok tanácsolni?

2015. nov. 16. 01:08
 1/2 anonim ***** válasza:
A helyzetednek biztosan nem az az egyetlen oka hogy nem vagy jóképű. A saját szinteden keresel? Nem lehet hogy nagyok az elvárásaid? Vagy talán a személyiséged sem megnyerő? Esetleg te vagy az aki nem képes megnyílni? Számos dolog állhat a háttérben. A legvalószínűbb sajnos az, hogy egy vagy a rengeteg szerencsétlen ember közül akik valamiért megrekednek a magányban. Mert ezt a lapot is kiosztják, és sajnos sok van belőle a pakliban. Te döntsd el ki vagy!
2015. nov. 20. 02:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztos hogy a helyzetednek nem az az egyetlen oka hogy nem vagy jóképű. A saját szinteden keresel? Nem nagyok az elvárásaid? Vagy talán a személyiséged sem megnyerő? Esetleg te vagy az aki nem tud megnyílni mások felé? Számos oka lehet ott vagy, ahol. Sajnos a legvalószínűbb az, hogy egy vagy a közül a rengetek ember közül akik valamiért megrekednek a magányban. Ezt a lapot is kiosztják, és sajnos sok van belőle a pakliban. Te döntsd el ki vagy!
2015. nov. 20. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!