Miért olyan nehéz az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Már többször is lett volna rá alkalmam de nem tudtam megtenni. Nem sikerült. Valami visszatartott. Pedig már sok ideje foglalkozok a dologgal és szeretném is megtenni. Nagyon. Miért van az hogy nem megy? :(2015. nov. 12. 20:15
1/9 anonim 

válasza:

Mert genetikailag belénk van kódolva, hogy ne tegyünk kárt magunkba.
2/9 anonim 

válasza:

Mert nem akarod igazán. Ha akarnád már régen meg tetted volna és nem paráznál tőle.
3/9 anonim 

válasza:

Azért, mert nem öngyi akarsz lenni, csak sajnáltatni akarod magadat.
4/9 anonim 

válasza:

Miért szeretnél az lenni?:(
Mi a baj?
5/9 vatafak 

válasza:

mert csak te magad tudod elvégezni :P
6/9 anonim 

válasza:

Mert minden emberben, és élőlényben van életösztön, ami vissza tartja a háláltól.
7/9 anonim válasza:
Tudat alatt még tudod, hogy van remény 1 jobb életre... Én is így voltam, és vagyok vele. Nehéz elérni... Igazábol már sokkal jobban érzem magam, amióta elköltöztem jóóóó messze minden régi emlékekkel teli helytöl. Rávenni magam könnyű volt, hogy elmenyek onnan. Csak pénzt szerezni, munkát keresni volt nehéz. Mármint sokáig tartott... (1.5év) De most már örülök, hogy nem tettem meg.
8/9 aliz118 válasza:
Szerintem nem akarsz öngyilkos lenni. Vagy félsz hogy fájni fog nagyon.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönőm a válaszaitokat. És lehet, hogy igazatok van. Talán az, hogy a nem régiben elkövetett kisérletem nem sikerült, vagy azt jelenti, hogy még nem adhatom fel, mert még van remény egy jobb életre, vagy azt, hogy sz@r féle altatóval próbálkoztam xD
A lényeg, hogy meg kell próbálnom boldognak lenni 😌 (vagy valami ilyesmit mondtak)
2015. dec. 28. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!