Ki fogok futni az időből?
17 éves fiú vagyok.Kimarad a tinikor az életemből.Sosem ittam,drogoztam,vagy cigiztem,barátnőm sem volt,még egy buliban sem
voltam soha.
Bár jobb is,hogy azokat a káros szenvedélyeket kihagyom.
Nem azért van ez,mert nem akarok élni!Félénk vagyok,és ez nem hagy élni.
Csak éreztetni akartam,hogy mennyire élettelen vagyok,hogy kimaradnak azok a dolgok,amiken úgy általában keresztül megy egy tini...az a "tombolós"élet.
Ne ezen legyen már a hangsúly!
Félreértelmezitek a kérdést.
Önismeret mélyítés.
Azon keresztül a saját céljaidnak, valamint az azok közötti sorrend (prioritás) egyre élesebben látása.
Ha arra jutsz, hogy neked a lelkivilágod önmagában való átélése sokkal fontosabb, mint a külvilágban élni (más szóval ha rájössz, hogy, tegyük fel, introverált vagy inkább), az is rendben való, sőt, az introvertáltak között több az igazán értékes személyiség.
Bár mindennek meg van a hátránya is, nem csak előnye. Kérdés, h kinek épp mi az, ami jobban megéri, mertpl több az adott szempontból vett előnye, mint hátránya.
Esélyesen te introvertált vagy, aki majdnem ennyire extrovertált igényű is, és az extroverziódat nem tudod megélni rendesen. Az okai észebn önismeretedmélyítésével feltárhatod.
Más részét pedig művészi alkotáson át. Próbálkozz, ENGEDD EL MAGAD ALKOTÁSKOR. Ha mégse meg az egyik művészeti ágban, akkor próbáld egy másikkal. Ezek rendkívül hatékonyan segítik az önismeret mélyítését.
Lehet az tánc, ének, zene, versírás, vagy más alkotás.
Szerintem nem feltétlen kell ilyen "tininek" lenned. Ha félénk vagy,akkor keresned kell magadnak más elfoglaltságot,ami érdekel,ami felvidít,feldob.
Én is félénk,visszahúzódó típus vagy és én sem iszok,cigizek,bulizok.
Végül is,válaszolva a kérdésedre: Nem,nem fogsz kifutni az időből.
Bár én azt javaslom, hogy próbáld ki a bulizást meg az ivást(mértékkel), hogy később nehogy megbánd. (A cigizést azért nem írom ide,mert nagyon ellenzem :$) (Persze nem kötelező.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!