Van valami akit el szeretnek mondani nektek. Segitetek?
Szoval en 1 nyomorult 13 eves fiu vagyok
Atlagos fiu.
8. As vagyok nehez a suli termeszetesen.
De nekem kulonlegesen nehez. Szoval en nem vagyok az a hulye gyerek de van 1 problemam. Nem merek felszolitani masokat stb.
Szoval en hogy mondjam lampa laz valami olyasmi.
Szoval kaptam 1 igazgatoit. Mert..
Es ezert anyam nagyon leszidott.aztan 1 osztalyfonokit is kaptam ezert 2x annyira leszidott es ez miatt mikor kiment a szobabol kijott par csepp...
Szoval en felek hogy csak az ongyilkossag az egyetlen megoldas erre a problemara
Es anyam mar megint el akarja venni a telefonomat ha nem megyek aludni
Szoval nem tudom . szerintem en ongyilkos leszek. Ha nincs mas megoldas. Segitetek?
A csendes szófogadó gyerekek nem kapnak igazgatóit.
Ne feleselj a tanáraidnak és tedd amit mondanak. Jót akarnak neked. Bízz bennük.
Hagyd a telefonod a p csába.
13 évesen mi az hogy nincs más megoldás? És az a bajod hogy anyukád el akarja venni a telefonod? Van ahol éheznek.. És mindenkinek az a legnagyobb problémája hogy anyuci elvette az iphonom és a laptopom. B+ kapj már észbe! És a problémád se valós. Persze kaptál rossz jegyet,beírást de azt se lehet csak úgy kapni. Csináltál valamit aminek lett következménye.. "Szoval en felek hogy csak az ongyilkossag az egyetlen megoldas erre a problemara" Nem 13 évesen kellene öngyilkosságod gondolkodnod úgy,hogy szinte azt se tudod miért akarsz meghalni.
nem akarlak megsérteni vagy ilyesmi,de KÖNYÖRGÖM GONDOLKODJATOK MÁR!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!