Van valami akit el szeretnek mondani nektek. Segitetek?
Szoval en 1 nyomorult 13 eves fiu vagyok
Atlagos fiu.
8. As vagyok nehez a suli termeszetesen.
De nekem kulonlegesen nehez. Szoval en nem vagyok az a hulye gyerek de van 1 problemam. Nem merek felszolitani masokat stb.
Szoval en hogy mondjam lampa laz valami olyasmi.
Szoval kaptam 1 igazgatoit. Mert..
Es ezert anyam nagyon leszidott.aztan 1 osztalyfonokit is kaptam ezert 2x annyira leszidott es ez miatt mikor kiment a szobabol kijott par csepp...
Szoval en felek hogy csak az ongyilkossag az egyetlen megoldas erre a problemara
Es anyam mar megint el akarja venni a telefonomat ha nem megyek aludni
Szoval nem tudom . szerintem en ongyilkos leszek. Ha nincs mas megoldas. Segitetek?
Nem megyek vissza oda.
Az anyam utall engem mindig csak karomkodik es szid es stb.
"Nem megyek vissza oda."
Mármint a pszichiátriára? Miért, voltál már ott? Mi volt a tapasztalat?
Mindenesetre biztos van iskolapszichológus, akivel legalább el tudsz beszélgetni. Attól jobb lesz, és az anyádat se kell elviselni hozzá. Valaki csak át tud segíteni ezen. Sokan túl tudják élni, hogy szar szüleik vannak, biztos vagyok benne, hogy benned is megvan az ehhez szükséges erő. Csak ne add meg anyádnak azt az elégtételt, hogy feladod, és (az ő szemében) őt igazolod.
Nem normalis ha 1 fiu sir
Mert en most sirok es en nem vagyok normalis.
Nincs sulis orvos.
Nekem nincs baratnom . mert felek randira hivni barkit is.
Nincs legjobb barstom nem vagyok lany:(
De olyan vagyok mint 1 lany mivel a konnyeim elhagytak a szemeimet
Facebook on vagy hol?
Ott konyebb lenne😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!