Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez velem? (Többi lent)

Miért van ez velem? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Miért nem beszélget velem egy lány sem? Enyire csúnya lehetek? Nagyon magányos vagyok, és szeretnék egy barátnőt. De sehogysem kellek nekik.. Próbálok ismerkedni facebook-on és senki sem ír vissza egyszerűen egy lány sem.. :/ pedig én csak beszélgetni szeretnék. És egy rendes, normális, cuki csajt nem találok sehol.. 18 éves vagyok. És már nagyon kezd ez a magány ki törni rajtam.. :/ sokszor gondolkozom, hogy mi értelme így élnem.
2015. okt. 11. 22:48
 1/1 anonim válasza:

Szerintem ne foglalkozz ezzel ennyit. Inkább kösd le magad valamivel, éld az életet, majd megtalálod az igazit, még nagyon fiatal vagy. Próbálj olyan dolgot csinálni amit szeretsz és attól egy kicsit kiegyensúlyozottabb leszel. A lányok is jobban szeretik a kiegyensúlyozott fiúkat, mint azokat, akik önsajnálóak. :)

16/L

2015. okt. 11. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!