Igazából elég komplikált de megpróbálom röviden és tömören.Egy ideje betegesen aggódok úgy minden apróság miatt. Legfőképp a jövőmmel kapcsolatban ,hogy mi lesz velem mivan ha rosszak lesznek a dolgok stb. Szörnyen negatív vagyok. A betegségekkel se állok jól ha valami bajom van a legrosszabbra gondolok(sok ideig tartó fejfájás-agydaganat)Valahogy nem tudom hova tenni ezeket a barátom is mondja meg a környezetemben lévők ,hogy néha elmegy az eszem és hihetetlen mennyi hülyeséget mesélek be magamnak és.hogy ne higyjek a netnek..Sokszor vagyok levert szomorú mert mikor boldog vagyok egyből jön valami és rosszra fordulnak a dolgok..nem merek boldog lenni :) Van egy barátom nagyon szeretem de félek ,hogy ráun a hülyeségeimre 1x. Nagyon sokat stresszelek és attól is jönnek ki rajtam betegségek. Szóval örök körforgásban vagyok.Én ilyen lennék eleve? vagy esetleg valami pszichos dolog ez?
Életmód változtatás. Szörnyen stresszelő vagyok, esténként nem alszom max 2 órát mert agyalok mindenen. Engem egy csúnyán végetérő párkapcsolat ébresztett rá, hogy változnom kell. Azóta sokat változtam pozitív irányba, ha van barátod akkor biztos könnyebb lesz , és segíteni fog neked ebben :)
2015. aug. 20. 23:01
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok, olvass könyvet, hallgass zenét, csináld azt ami elvonja a figyelmed. Próbáld megfordítani a jóra a dolgokat, mert mindennek van jó oldala. A betegség manapság meg legtöbbször lelkieredetű
2015. aug. 20. 23:02
3/6 A kérdező kommentje:
Változtatnom kell az biztos csak nehezen megy ha rá is szánom magam valami közbe jön és maradok olyan amilyen.:/ Nehéz ügy...Köszi a gyors választ:)
2015. aug. 20. 23:07
4/6 anonim válasza:
Én is nehezen változom, makacs vagyok és lusta :D csak azért írtam le, hogy én mi után változtam, hogy te ne későn jöjj rá erre, alapvetően szerintem nincs az agyaddal baj. Ilyen ez a mai világ, mindenki lelkisérült valahol mélyen :D
2015. aug. 20. 23:10
5/6 A kérdező kommentje:
Hm köszi a bíztatást :D Remélebb előbb utóbb észhez térek és nem kell semmi dilidoki. A mai világ sem könnyíti meg a helyzetem az biztos.
2015. aug. 20. 23:17
6/6 anonim válasza:
ha így állsz hozzá a dolgokhoz , hogy jaj ez van jaj a van , elég a negatív gondolkodásból , légy pozitív nézd a dolgok jó oldalát , és meglátod jobb lesz tőle a világ , nem lesz több fájdalom , elmúlik a fejfájás meg stb pozitív dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!