Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Barátkoznál e velem ezek az...

Barátkoznál e velem ezek az infók alapján?

Figyelt kérdés

A kérdés megfogalmazásáért elnézést kérek,de nem tudtam máshogy megfogalmazni!

Szóval nyers, kicsit gyerekes, barátkozós és fura lény vagyok

Beszólogatós típúsú személy vagyok (aki a barátainak próbál viccesen beszólogatni),de el lehet velem beszélgetni komolyan is. Ez a stílus kiskoromtól alakult ki,mert sokan bántottak a mozgássérültségem miatt és meg kellet védeni magam. Ez a védő jellem tovább jött velem az életem során is. Ha bármelyik barátomat vagy családtagomat bántják akkor próbálok a védelmére kelni. Gyerekes viselkedésem abban nyilvánul meg,hogy néha nyávogósan beszélek, kis gyerekkel is tudok veszekedni,de ezt a gyerekes viselkedésemet vissza tudom fogni. Önérzetes személyiségem. Térjünk rá a Nyers személyiségemre: Ami a szívemen az a számon...ha van a véleményem azt kimondom,de már odafigyelgetek arra,hogy ami durva lenne azt átfogalmazva szarkasztikusan mondjam ki. + Igazság érzetem van,de rendesen,de próbálok ezen is javítani és megyeget már másnak is igazat mondani (igazából ennek tinédzser koromban volt nagy galiba) A barátkozós meg abban nyilvánul meg,hogy sokan mondták,hogy barátkozós fajta vagyok! /tudom, elég bután fogalmazhattam meg a szöveget és ezért elnézést kérek (ezzel is vannak hibáim,de ezen is már dolgozok,hogy kijavítsam)/ 20/L

2015. aug. 11. 10:05
 1/6 anonim válasza:
Persze. Nem vagy szeptemberi?
2015. aug. 11. 10:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Augusztusi vagy,és Oroszlán és 16-án leszek 21,de gondoltam 20at írok,mert még annyi vagyok! XD
2015. aug. 11. 13:10
 3/6 A kérdező kommentje:
vagyok*
2015. aug. 11. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Persze.

Amúgy ha jól látom, igyekeztél nem takargatni azokat a tulajdonságaidat sem, amik egyesek számára negatívak lehetnek.

2015. aug. 11. 20:15
 5/6 anonim válasza:

Hát van 1-2 oroszlán ismerősöm, ők nem ilyenek.:)

Te vagy biztos a kivétel.:P

Én a szűzre tippeltem volna a tulajdonságok alapján.

2015. aug. 11. 21:26
 6/6 anonim válasza:

Hát nem tudom, van hasonló barátom és tudnék veled is biztos beszélgeti,de ami nagyon nem illik össze az enyémmel: a nyers jellemed. Ezek az "ami a szívemen az a számon" tipikusan az amit nem szeretek.

A beszólogatást tűröm és én is visszaadom,de akkor a másik is csak nevessen rajta,mert ha megsértődik akkor azt sem tűröm hogy nekem beszól.

Szeretem ha valakivel lehet komolyan beszélni, nagyon kell az én személyiségemhez. Gyerekes én is vagyok elég sokszor :D

Az igazságérzetem bajos, szeretek néha titkolózni, mert nagyon szégyen kerülő vagyok, ami ciki számomra minél jobban takarom.

18/L mérleg

2015. aug. 30. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!