Kilátástalanak érzem az egész világot, nektek volt ilyen helyzetetek? És ha igen hogy változtatatok?
Már sok hasonló kérdést olvastam itt, életunt, magányos fiatal! emberektől, igazából én 33 vagyok, kb 5-6 éve vagyok így, azért előtte lefoglalt a suli, munka.
Most nem dolgozok, de inkább dolgoznék, csak lefoglaljam értelmesen magam, hisz ezen gondolkoztam, hogy hiába az internet és a modern világ, tökre beleun ebbe is az ember!
Persze a munkába is bele lehet unni, de az mégis pénzel jár és emberek közt van az ember...
Régen nem volt internet, tv se nagyon, mégis jól elvoltak, főleg a család ami miatt éltek az emberek, a gyerek nevelés volt a fő öröm, most pedig a külsőség, a kivagyiság stb. És nem is boldogok összességében az emberek, nagyon sok a depis, magányos, életunt ember.
Igen, sajnos egy őrült mókuskerék az élet. De azért nem kellene már 18 évesen beleunni, hisz még bele sem léptél igazán.
Nem akarsz munkahelyet?
Nem akarsz egyszer családot?
Nem akarsz egyszer saját házat/lakást?
Nem akarsz nyaralni menni a világban valahova?
Hihetetlen számomra, hogy lehet valaki 18 évesen kiégett.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!