Leginkább lányok válaszára lennék kiváncsi! Miért ilyen zavaros az egész?
az hogy ki mennyire jó csaj az alternatív vélemény.
Az én sulimban annó középiskolában votl egy lány külső szemmel tudtam hogy mindneki csorgatja rá a nyálát, valójában tökjó belső és külső tulajdonságai voltak, de hihetetlenűl kétszínű ember, és nagyon szeret visszaélni (befolyásolni a tanárokat), sőt, egója olyan magason van... egyébként is mindig haszonleső volt.
Szóval ettől számomra egy értéktelen valaki lett. Bottal se érnék hozzá, független hogy sokáig néztem rá úgy mint "a világ legjobb nőjére."
gyújts a környezetedben teamécseseket, az kiűzi a szellemeket, amik meggátolnak mindent.
Lehet hogy hiperszuper szép vagy és nem volt még pasid...ismerek ilyet.
De nem is volt olyan fiú akivel jártál? Vagy olyan nincs a környezetedben akire sokszor gondolsz, sokszor megmosolyogtat stb??
Hány éves vagy amúgy? 18ra tippellek így elsőre.
2.szuper szép lány teljesen szubjektív dolog suerintem.Mint írtam,de igen,van olyan fiú aki tetszik,sokszor megmosolyogtat,de nem hiszem hogy szeretne többet mint barátság
3.fiú/lány?
A kérdésed és válaszaid alapján, tök normálisnak tűnsz.
Szerintem most is vannak fiúk akik udvarolnak.
Annyi még az előzőhöz, hogy légy nyitott.
Mondjuk ugyanígy gondolkodtam 17-18 évesen, és most 23 évesen se talált meg még A fiú.
Egy valamit sose csinálj: Ne gyere össze valakivel azért, hogy elmondhasd hogy van pasid. Ha kell akkor úgy is jön, csak figyelj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!