Mit tehetnék? Elbasztam az egész életem.
Nem buktál el semmit, nyomd meg az éretségit, az utolsó két éved tanulmányi eredményeit nézik, és 500 pontból az csak 100 pont, ha a többit jól teljesíted azaz 2 jó érettségi kell hozzá nagyon, ami kell 'álmaid suliához' és az 500 ból 100 pont pluszpont amit nyelvvizsgával emelt érettségikkel eltudsz érni. Nem veszett el semmi. Én pl rossz fősulira jelentkeztem, újraérettségizek, jelenleg dolgozok és folytatom tovább. :D buktam 2 évet de nem az egész életemet :)
ha gondolod szívesen beszélgetek veled, jót tesznek a barátok és nem szánalomból mondom. És attól mert érzékenyebb lelkű vagy nem leszel transznemű, csak sok trauma ért.
Akkor kezd el tanulni!
Esélyed egyre kevesebb lesz, minél tovább halogatod!
(62 éves vagyok)
Semmit nem "basztál" el !
Hajlamos vagy az elkeseredésre, depresszióra !
1. Minden ember valamiben tehetséges, csak még nem próbálkozott, hogy megmérje önmagát !
2. A siker élmény hajtóerő, enélkül nehezen tudunk motiválódni
3. Tanulni kell koncentrálni. Kezdő gyakorlatnak legalább 25 - 30 percig olyan dologra - zene, könyv, előadás - ami nagyon unalmas és nem érdekel
4. Tanulj meg körültekintően gondolkodni. Pld. szedd szét a biciklid - ha van - úgy,hogy a legkönnyebben újból össze tudd rakni ?
5. Legyél enpatikus - talán segít abban, hogy miért érzik mások jól magukat, és értékeld ! Lehet,nem is érdemes követned
stb ... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!