Minek tanuljak? Melyik az a munka ami illene ezekhez a tulajdonságokhoz stb?
Figyelt kérdés
Szeretem a gyerekeket de nem tudok velük egész nap foglalkozni ezért az óvónő és tanárnő lehetőségek hátrébb kerültek. Szeretek emberekkel és a problémáikkal foglalkozni, segíteni megoldást találni, de ezekből sem bírok túl sokat. Nem tudok magolni, nincs elég szorgalmam hozzá, de jó agyam van. Jól kijövök az emberekkel, jól tudok érvelni, és ha valamilyen téma érdekel arra rátapadok, a többit viszont csak felszínesen tanulom/olvasom stb. Gondoltam óvónőségre, ügyvédi munka valamelyik szakágára, pszihológiára/pszihiátriára, lakberendezői munkára, de mindegyikben van valami ami nem tetszik, vagy tudom, hogy nem lennék rá képes. A logopédus munkát ajánlották eddig. Kérlek adjatok tippet előre is köszi!:)2015. okt. 6. 20:57
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek tetszenek köszi! :)
2015. okt. 7. 20:25
4/4 anonim válasza:
Dietetikus,gyógytornász,nem tudom mennyit segítettem de azért remélem valamennyit mégiscsak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!