Ebből sosem növök ki?
Figyelt kérdés
Szorongok állandóan, idegen emberek tarsasagaban nem tudok el lazulni. Hiába kedvesek hozzám, es tudom magam is hogy nincs mitől félnem. De folyton attol tartok hogy ugyan mit gondol rolam a másik. Remegek az arcomra kiül a félelem! 3honapja dolgozom egy helyen de még mindig izgulva kezdem meg a napot. Sokszor ki hagy a memóriám is. Nehezen jegyzem meg a feladataimat es nehezen ertem is meg. Ez is gondolom a stresszel jar. De már kezdem ezt unni. Ahogy ma is hallottam kollegámtol "életképtelen" vagyok. Es szerintem igaza is van.:-( 22/F2015. aug. 29. 20:27
1/1 anonim válasza:
Járj el többet társaságba és szerezz barátokat, egy csaj is rád férne, és menjél edzeni, mert az endorfint termel és nem leszel ennyire pesszimista, szarjál mások véleményére! ... magasról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!