Nincs életkedvem, mit tegyek?
17 éves lány vagyok, és egyszerűen nincs kedvem élni. Tényleg, egy okot nem tudnék felsorolni, amiért érdemes lenne. Sokat stresszelek a jövőmön, az egész életet egy átoknak tartom, nem ajándéknak, rettentően elégedetlen vagyok a külsőmmel, barátom sem volt még, bár lett volna rá alkalmam, de aztán mégsem jött össze.
A családommal is sokat veszekszem, sokszor bántom őket, ezáltal utána olyan dolgokat vágnak a fejemhez, amitől úgy érzem, tényleg jobb lenne nekik nélkülem.
A barátaimat sem tudom, szeretnek-e igazán, egy embert nem tudnék mondani, akire mindig számíthatok.
Kifejthetném bővebben is, de röviden ennyi, igazából nem tudom, milyen választ várok, de már senkihez nem tudok fordulni, nem tudom mitévő legyek,hogyan legyen életkedvem...
Ha kifejtenéd bővebben akkor én szívesen meghallgatom :)
De egyébként találj valamit amit nagyon szeretsz csinálni, és csináld azt. Előtted az élet, próbálj ki minél több dolgot, és itt most olyanokra gondolok, hogy sport, hobbik, zene, művészet akármi ami érdekel. Mit szeretnél majd tovább tanulni?
Ebből csak külső segítséggel lehet kimászni. A külső segítség, lehet bármi. Egy motiváló film, egy idézet elolvasása, egy személy, egy gyakorikerdesek.hu válasz ;) ..stb. Az egyik legjobb módszer, ha motiváló videókat hallgatsz.
Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!