Van itt olyan aki szintén elképzelt "világokban" él a jelen megélése mellett/helyett?
Olyan ez mint vmi stratégiai játék a fejemben, futnak párhuzamosan e világ mellett és "játszom" benne. Egyikben pl.egy képzeletbeli országot irányítok :-D
Egy,haverommal beszéltem erről szte ez normális :-) mármint hozzám képest, élénk a képzelőerőm és így élem ki magam
Úgye te most hülyéskedsz....
Ha mégsem... Élj a mának, élj abban a világban amiben vagy.
Alapíts egy céget amit kedved szerint írányíthatsz, Na ott a te stratégiai játékod.
Amúgy nálm képzeletbeli barátokkal van tele a gondolataim akik a valósággal eggy időben párhuzamosan és átlátszóan vesznek részt a való világ minden napjaiban.
én csak álmodni szoktam erről xD
Mármint olyat álmodok, amit szeretnék hogy megtörténjen (lehet hogy nem fog, de akkor is :D ), nem tudom mennyire mondható ez "párhuzamos világnak" :D
DE hát mindannyian ilyen világokban élünk!
Van, aki a "saját" életének a rabja, pedig igazából egy sablon reklám életet sokszorosít.
Van, aki "mindent megad a gyerekének", már akit hagy megszületni, de eszébe sem jut, hogy a gyereke azt szeretné-e amit megadnak neki.
Van, aki a szülei felett nem csak hogy ítéletet alkot, de végre is hajtja.
Könnyebb az életünk mellett élni; kitérni, a metszés, vagy legalább az érintkezés helyett.
Talán szükségünk van a képzelt világokra. Esetleg nagyon fájna a valós világ. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!