Matek felvételi kva jó lett. Azóta minden versenyem rossz, mert "nem érdekel, felételi nagyon jó lett" alapon írom őket.
Fotóimat kitették néhány oldalra, és egy versenyen 2 helyezést értem el, 120 induló volt, és fejenként 3 kép. Ha dícsérik a képeimet, már észre se veszem, mert megszoktam! És én is jónak tartom, nagyon egós lettem. Fotózásba is úgy kezdek: "eddig is jó lett, most is az lesz"
Tanulás is... "eddig is megvolt az 5, akkor most is..."
egyszerűen... nem tudok kilépni ebből a "szerepből". mit tegyek?
2010. márc. 14. 22:38
1/4 anonim válasza:
MAjd bekerülsz középiskolába, a nagy egodat ott úgyis összébverik neked.
2010. márc. 14. 22:47
2/4 anonim válasza:
Szimpatikus vagy xD Mint egy másik én. Csak amikor meg valami rosszul sikerül véletlenül, akkor meg jön a pofára esés. Engem középsuliban állandóan dícsértek osztálytársaim, és volt egy kötöszködő egyén, akivel nagyon jól kijöttem, mert ő is hasonló beállítottságú volt mint én. Na addig kötöszködtünk hogy ki a jobb, hogy az egóm a plafont verte már és mások is megjegyezték, hogy vissza kéne fogni. De én el vagyok szállva magamtól és ha én is képes vagyok bizonyos dolgokra, akkor mások is és sokszor ez az alapja a bunkó viselkedésemnek. Mégsem érzem magamat rosszul, mert legalább nem az önbizalomhiányosok táborát erősítem, talpa esett vagyok és tudom, hogyha egy kis erőt is viszek bele, akkor minden sikerl és a maximumot hozom ki magamból :D
2010. márc. 15. 17:36
3/4 anonim válasza:
most ne aggodj ezen. hasznald ezt arra hogy elered amit akarsz. majd ha elerted, akkor ugyis rajossz hogy 1: nem ezt a lovat akartad, 2: nem is olyan szep belulrol mint kivulrol. ja, a ketto ugyanaz. :)
de rosszindulat nelkul: ne aggodj, amig mast nem taposol el vagy bantassz, addig ne korlatozd magad! nagy segitseg lehet ez a jol hasznalod, mert elore visz!
2010. márc. 19. 00:05
4/4 anonim válasza:
vegyél vissza hülyegyerek vagy majd valaki más vessz vissza belőled. \ durván kell fogalmazni mert nem érted meg. amúgy ha így folytatod és egoista leszel abból oda is juthatsz hogy széjjel b*szák az agyad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!