Miért várják el hogy boldog legyek, és miért nem vagyok jó ha nem vagyok boldog?
Az emberek elvárják, követelik, hogy boldog legyek, -és akkor ők is azok lesznek tőlem, és körülöttem-, nem szavakkal, csak érzékeltetéssel.
Hallottam már olyat, hogy vannak akik hisznek az ilyen pszihés dolgokban, hogy minden embernek más feladata van a földön, és azt mondták, az enyém az hogy feltöltsem az embereket, mindezt a "saját káromra", tehát akár az én boldogságom rovására is.
Én szeretem ha vidámak tőlem az emberek, vagy ha a legrosszabb kedvű emberből is ki tudok hozni valami jót.
De az nehéz, hogyha nem vagyok boldog, mert van valami gondom, akkor ellöknek maguktól, ahelyett, hogy akkor nekem segítenének. Nem foglalkoznak velem, nem érdekli őket hogy miért vagyok letörve, egyszerűen elkerülnek, és ha minden oké nálam, akkor újra elővesznek.
Én nem tudom, hogy hiszek-e ebben, de az tény, hogy valami alapja van a dolognak, mert ezt élem több mint 20 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!