Hogyan érhetném el, hogy ne mondja el senkinek?
Január elején összevesztem a legjobb barátnőmmel, akit már 12 éve ismerek,és az utóbbi 3-4 évben a legjobb barátnők voltunk. Mindent tudtunk egymásról,és azthiszem tényleg barátság volt,de az utolsó pár hónapban ez elromlott. Egyébként osztálytársak vagyunk, és mostanában féltékeny lett rám, vagy nemis tudom,de egyfolytában csak kritizálni tudott (tényleg nem építő jellegű) na mindegy, most ebbe nem megyek bele... Egyiknap szóvá tettem, és erre ő a fejemhez vágott mindent,hogy ő mennyi mindent tesz értem, és ha ki akar valaki beszélni megvéd engem (énis ugyanezt teszem,de nem tudtam,hogy ezek az extra szolgáltatások...) mindegy. Másnap bocsánatot kért,de azóta nem nagyon beszélünk. Ő az egész osztállyal,sőt a sulival jóba lett,én pedig rosszba. "Érdekes" egész jóban voltam a sulis,meg osztálytársakkal, de amióta összevesztünk megszakadt a kapcsolat,vagy kevésbé vagyunk jóban,vagy valaki egész egyszerűen nem bír... Most jelenleg úgyérzem, csak egy barátnőm van az osztályból,de még nem az az igazi,mert csak úg egy másfél hónapja barátkozunk...
Nagyon szemét lett mindnekivel az utóbbi időben,én meg próbálom magam meghúzni amennyire csak bírom. De tud rólam egy eléggé gáz titkot,amit ha ő elmondana mindnekinek én 100%,hogy többet az életben nem tenném be oda a lábamat többet.
Itt jön a lényeg,hogy hogyan érhetném el,hogy azt a titkot ne mondja el akármilyen rosszban is vagyunk? Vagy ne szóljak egyáltalán hozzá,mert ezzel csak töleteket adnék neki,és tegyek úgy mintha ez a múlt lenni (ami igaz is,mert ezzel már nem foglalkozom vagy féléve..)
14/L (Nem kell terhes vagy, meg tanulj meg írni,stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!