Lennél-e lottómilliomos? Annak ellenére, hogy.
Figyelt kérdés
...a túlzásba vitt szerencsejáték mentálhigiénés problémákat okozhat, ...2010. márc. 11. 19:38
11/23 anonim válasza:
én se szállnék el az biztos.
kedves kérdező, te is "és"-sel kezdtél mondatot..
12/23 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy megváltoztat Téged! Azaz megváltoztatja a viselkedésedet: azaz a mentálhigiéniát! A viselkedés az gyakorlatilag a mentálhigiénia.
De hát hogy nézne ki ez a lottóreklám? Figyeljen a Lottó megváltoztatja "viselkedését!":-)
2010. márc. 11. 19:57
13/23 anonim válasza:
Lennék. Kifizethetném a családom összes tartozását, hogy mindenki megnyugodjon! De hiába nyerném meg, dolgoznék tovább ugyanúgy mint eddig.
14/23 anonim válasza:
Lennék. Milyen durva lenne azt látni a bankszámlakivonaton hogy elérhető egyenleg 566.786.565 Ft :)
15/23 A kérdező kommentje:
Annak ellenér, hogy megváltoztat? El fogod költeni a pénzt és egy utolsó csóró maradsz!
2010. márc. 11. 20:01
16/23 anonim válasza:
A túlzásba vitt szerencsejáték anyagi csődöt okozhat...
Lottómilllióimat, milliárdjaimat lottószelvényekre költeném, éspedig azonnal!:S
17/23 A kérdező kommentje:
Na, látod, pont ez a mentálhigiénés probléma! :-)
2010. márc. 11. 20:06
18/23 anonim válasza:
Mutass egyet! Rajtam kívül...:D
20/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Véleményem szerint a mentrálhigiénés problémákat úgy értik, hogy ha valaki pl minden pénzét lottószelvényekre költi, és teljesen belebolondul. Olyan mint a játékgépszenvedély. Ha valki pl egyszer kétszer játszik, és mondjuk megnyeri egyátalán nem biztos h megőröl tőle. Sőt, szerintem nem sok olyan emberről hallani akik beleőrültek a sok pénzbe, kiv éve pl BB Évit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!